Zoran Drakulić po treći put na čelu Srpskog poslovnog kluba “Privrednik” – Bankar.rs
ANALIZESVE VESTI

Zoran Drakulić po treći put na čelu Srpskog poslovnog kluba “Privrednik”

Članovi Skupštine Srpskog poslovnog kluba “Privrednik” ponovo su izabrali za predsednika Zorana Drakulića, koji će na tom mestu ostati još dve godine, saopšteno je iz te organizacije.

S obzirom na trenutnu zdravstvenu situaciju u zemlji, izborna sednica Skupštine Srpskog poslovnog kluba “Privrednik”, održana je elektronski, a na sednici je, između ostalog, usvojen godišnji izveštaj o radu, a izabrani su i novi članovi za organe upravljanja.

Zoranu Drakuliću ostaje na funkciji predsednika još dve godine, i to mu je treći mandat, navodi se u saopštenju.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Miroljub Aleksić, Miodrag Babić, Raško Moskovljević, Ranko Sočanac, Toplica Spasojević i Ivana Veselinović, dok su za sastav Nadzornog odbora izabrani: Dragijana Radonjić Petrović, Zoran Obradović i Nebojša Šaponjić.

Članovi kluba, koji reprezentuju najveće srpske kompanije, sa pažnjom prate dešavanja u procesima kreiranja poslovnog ambijenta, naročito u ovom trenutku kada je cela privreda pogođena posledicama pandemije koronavirusa. Kao i uvek članovi će se zalagati za maksimalnu uključenost realnog sektora u procese definisanja konkretnih politika i mera, naglašavaju u klubu “Privrednik”.

Tags
Back to top button