Lučić: Isplata 4,16 milijardi dinara dividende Telekoma 29. novembra – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Lučić: Isplata 4,16 milijardi dinara dividende Telekoma 29. novembra

Generalni direktor kompanije Telekom Srbija, Vladimir Lučić, najavio je danas dobre vesti za akcionare.

On je poručio da će 29. novembra Telekom Srbija isplatiti više milijardi dinara.

“Isplatićemo 4,16 milijardi dinara dividenvi, to je duplo više nego prošle godine”, kazao je Lučić, gostujući na Televiziji Prva.

A kada vas globalni brendovi prepoznaju kao pouzdanog i poželjnog partnera to jasno govori o kvalitetu vašeg rada. Upravo to je situacija sa Telekomom Srbija, koji gotovo iz meseca u mesec uspostavlja partnerstva sa globalnim liderima poput Juronjuza, Premijer lige i – Vodafona.

“Kada pričamo o Vodafonu , osim što je jedna od najvećih britanskih i svetskih kompanija, ona je najveći operater u Evropi i ima najviše servisa koji funcionišu preko 5G mreže. Drago nam je što smo ušli u strateško partnerstvo sa tom kompanijom, trajalo je to više meseci”, kaže Lučić.

Kako dodaje, to će dosta doprineti korisnicima, a partnerstvo će se odvijati u okviru dva segmenta.

“Prvi segment je brza implementacija digitalnih servisa, gde će nam Vodafon svojim iskustvom preneti kako da se organizujemo, a što je naročito bitno imajući u vidu da će se sledeće godine krenuti sa razvojem 5G tehnologije. Drugi segment je segment nabavki, jer mi, kao i svi mali operateri, imamo malu pregovaračku snagu na globalnoj sceni, a sa Vodafonom dobijamo globalnu snagu”, pojašnjava prvi čovek kompanije.

Sve ovo, ističe, daće Telekomu prostora za dodatno širenje.

“16. novembra otvaramo prvu poslovnicu u centru Skoplja. Nakon toga slede Nemačka i Švajcarska, koje planiramo za prvi kvartal sledeće godine. U planu je 30 poslovnica u Nemačkoj”, najavljuje on.

Tags
Back to top button