EY: Otvoren konkurs za preduzetnika godine – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

EY: Otvoren konkurs za preduzetnika godine

Danas je raspisan konkurs za program EY Preduzetnik godine koji već desetu godinu za redom u Srbiji sprovodi revizorska kuća Ernst i Jang (EY).

Konkurs će biti otvoren do 20. novembra 2021. godine, a ceremonija proglašenja pobednika biće održana u februaru 2022. godine. Pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje EY Svetski Preduzetnik godine i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu naredne godine.

Program su podržali Ministarstvo privrede Republike Srbije, Radio Televizija Srbije, magazin Biznis & Finansije i poslovni portal eKapija.

Nagrada EY Preduzetnik godine organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta i održava se 35 godina. U godini jubileja za ovo takmičenje u Srbiji, kompanija EY dodeliće i dodatno specijalno priznanje – EY Društveno odgovorni Preduzetnik godine za 2021. godinu, kao potkategoriju koja veliča pojedince koji su značaj lokalne zajednice u kojoj posluju stavili u fokus naročito u doba nakon pojave pandemije virusa COVID-19 koji je značajno uticao na poslovanje sektora MSP u Srbiji.

Tags
Back to top button