Uspešno je završen šesti Italijanski fudbalski kamp za decu, podržan od strane Banca Intesa – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSVE VESTI

Uspešno je završen šesti Italijanski fudbalski kamp za decu, podržan od strane Banca Intesa

Ceremonijom dodele diploma, uspešno je završen šesti Italijanski fudbalski kamp za decu, podržan od strane Banca Intesa, članice Intesa Sanpaolo grupe i DDOR osiguranja, člana Unipol grupe. Italijanski fudbalski kamp se održao na fudbalskim terenima stadiona FK Voždovac, od ponedeljka 23. avgusta do petka 27. avgusta, nakon godinu dana pauze usled pandemije koronavirusa. Sportski događaj koji je namenjen deci od 7 do 14 godina, obuhvatio je tehničke, fizičke i taktičke treninge i pružio je svojim učesnicima jedinstvenu priliku da savladaju veštine i tajne ovog sporta kroz rad sa najboljim italijanskim trenerima.

Kao i prethodnih godina, troje najtalentovanijih polaznika kampa dobijaju priliku da zajedno sa mališanima iz drugih zemalja prisustvuju Danu italijanskog fudbalskog kampa i posete Italiju. Trodnevni događaj za mlade fudbalere biće upriličen na terenima akademije Coverciano, gde će moći da uživaju ne samo u treninzima, utakmicama, specijalnim kursevima, obilasku Italijanskog muzeja fudbala i utakmici Serije A, već će se i kroz brojne druge zanimljive sadržaje upoznati sa tajnama fudbala, praktičnim savetima i brojnim veštinama koje čine prave fudbalske zvezde.

Italijanski fudbalski kamp je projekat udruženja Club Italia Master, koji okuplja bivše igrače reprezentacije Italije, a organizuje ga italijanska kompanija World Camp Srl. Ovogodišinji promoter kampa bio je legendarni italijanski fudbaler Alessandro Del Piero, koji je tim povodom nedavno boravio u poseti Beogradu.

Tags
Back to top button