Eurobank u novom programu eUprave “Moji podaci za banku” – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKENBSSLIDERSVE VESTI

Eurobank u novom programu eUprave “Moji podaci za banku”

Eurobank učestvuje u programu „Moji podaci za banku”, koji je inicirala eUprava Vlade Republike Srbije u saradnji sa Udruženjem banaka Srbije.
Ovaj projekat je u skladu sa strateškim opredeljenjem Eurobanke da kontinuirano radi na digitalizaciji svog poslovanja, a ujedno predstavlja i važan korak u procesu daljeg povezivanja i saradnje državne uprave i privatnog sektora.

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što se nalazimo među prve tri banke koje su deo ovako značajnog inovativnog programa kao što je ’Moji podaci za banku’. Eurobank kontinuirano radi na usavršavanju procesa i proizvoda, uz istovremeno usvajanje inovacija, u skladu sa mogućnostima i prilikama koje digitalizacija donosi. Verujem da će usluga ’Moji podaci za banku’ doprineti u pružanju jedinstvenog korisničkog iskustva našim klijentima, i da će pomoći da procese učinimo još bržim i efikasnijim“, izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Kao prvi korak u realizaciji ovog projekta, eUprava uspela je da integriše podatke građana iz baza najvećih državnih organa, obezbeđujući tako mogućnost da banke komuniciraju samo sa eUpravom, što najviše utiče na brzinu realizacije obaveza klijenata. Narodna banka Srbije dodatno je olakšala i proces refinansiranja kredita građanima uvođenjem obavezne komunikacije između banaka, tako da klijenti sve obaveze mogu da završe odlaskom u samo jednu banku.

Izvor: BIZLife

Tags
Back to top button