Sve spremno za REBEC 2021 – 12 panela u dva dana hibridnog događaja – Bankar.rs
SVE VESTI

Sve spremno za REBEC 2021 – 12 panela u dva dana hibridnog događaja

REBEC 2021-Belgrade Real Estate Hybrid Summit lansirao je svoju virtuelnu platformu, zajedno sa mobilnom i desktop aplikacijom, putem kojih će posetioci i izlagači moći da isprate ovaj događaj. Zvaničan deo programa počinje 28. juna u 9.45 i traje dva dana.

Prvi dan je nazvan “reka Sava dan”, a drugi dan “reka Dunav dan”, događaj je hibridnog karaktera i sve se održava u sali Balkan, hotela Moskva.

Posetioci će imati prilike da vide fizički i onlajn nastup najvećih svetskih profesionalaca u oblasti RE, koji dolaze iz sada već 20 država sveta. Program se sastoji od 12 panela kojima su pokrivene sve aktuelne RE teme. U pauzama su planirana živa uključenja i intervjui sa vodećim predstavnicima međunarodnih kompanija iz celog sveta. Beogradski REBEC je ove godine potpuno opravdao naziv samita, poručuju organizatori.

Kada je reč o kompanijama, u Beograd virtuelno i fizički pristižu predstavnici: WATG, McKinsey, Outcomist, IBI Group, PKF Hotelexperts, Accor/Orbis hoteli, JMW, CBRE, Colliers International, Jones Lang LaSalle, Cushman & Wakefield, STR, Sonae Sierra, NAI WMG, Knight Frank, ECOVIS SEE, Multi Corporations, MK-Illumination, IBI Group Kanada, Leko Arhitekti, Konstantina Marsenić Studija, Trigranit, CA IMMO, Reify, Sillage, Foissy, NGB Construction & Management, mstep, cargo partner, alfa real estate, Go Asset-a, Azvirt, MediGroup, MIND, Coreside / Savills, OROOK, CELEN, Re Institut, SARAIVA+ASSOCIADOS, Modular Luxemburg, Advokatskih kancelarija JMW iz Londona, “Marković, Vukotić & Jovković i Samardžić, Oreški & Oreški iz Beograda, kao i renomirane predavače Tehnološkog institua u Džordžiji, SAD, Tehničkog univertiteta u Beču i Šumrskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

– Želimo posebno da istaknemo naše ovogodšnje sponzore i partnere: CTP Invest Srbija, Plan Radar Austrija i DDG Group Hrvatska, zatim specijalizovane partnere SHP Schiller izdavačka kuća iz Nemačke i Europa Property iz Poljske, kao i portale Retail SEE i naravno, eKapija – dodaje se u saopštenju.

– Uspeli smo da, uz pomoć WHOVA virtuelnog alata, ponudimo posetiocima skoro sve, što je REBEC inače omogućavao prethodnih 12 godina fizičkog događanja i prošlogodišnjeg potpunog online događaja. Mogli bi reći da smo zadovoljili najveći broj programskih kriterijuma, koji važe i za fizičke događaje. Virtuelni i fizički štandovi, sa ponuđenim video prezentacijama izgledaju veoma efektno, pružaju sve neophodne informacije o izlagačima, a sami izlagači mogu biti kontaktirani veoma lako i efikasno – ističe se.

Organizatori navode da su posebno zadovoljni mobilnom aplikacijom i Rebec društvenom mrežom, gde su uveliko otpočeli sastanci na marginama samita.

– Mobilna aplikacija, osim što omogućava prisustvo i kada niste fizički uz ekrane svojih desktop računara, pruža neverovatne uslove za networking i žive sastanke, koji započinju doslovno na jedan klik. Pored toga, učesnici mogu da izaberu neverovatan broj različitih alata za konekciju – poručuju.

Centrala događaja iz koje će se upravljati hostingom, biće u beogradskom Hilton hotelu, gde se događaj fizički odigravao prethodne dve godine.

– Posebno nam je drago što je ovo prvi dvodnevni hybridni događaj u čitavoj Evropi i što se naš događaj probija i potvrđuje čak i u ovom vremenu, kada su putovanja i živi susreti i dalje pod određenim restrikcijama. Na ovaj način Beograd polako vraća svoj konferencijski kapacitet i ugled. Pozivimo još jednom domaću javnost da nam se priključi i postane deo ovog poduhvata – zaključuje se.

Tags
Back to top button