Brokerslink preuzeo banjalučki Advantis Broker – Bankar.rs
ANALIZEIZVEŠTAJ SA BERZESVE VESTI

Brokerslink preuzeo banjalučki Advantis Broker

Globalno brokersko društvo Brokerslink, dodatno je proširilo svoju prisutnost na Balkanu dodavanjem nezavisnog brokera Advantis iz Bosne i Hercegovine u svoju globalnu mrežu, izveštava Indikator.ba.

Osnovan 2015. godine, Advantis nudi klijentima pristup širokom asortimanu proizvoda i specijalizovao se za osiguranje imovine i osiguranje od odgovornosti. U partnerstvu sa matičnom kompanijom ADVANTIS Broker, koja je kotirana na Banjalučkoj berzi, takođe mogu pružiti celovite savetodavne usluge u području korporativnog upravljanja, od prikupljanja sredstava i investicionih saveta do upravljanja rizicima, programa osiguranja i upravljanja štetama.

“Da bismo nastavili poslovno da se razvijamo, verujemo da moramo iskoristiti uvide u posebnosti svetskog tržišta osiguranja. Pridruživanje globalnoj mreži Brokerslink pružiće nam ove jedinstvene uvide, kao i priliku izgradnje odnosa s kolegama iz celog sveta i omogućiti našim klijentima pristup ekskluzivnim novim proizvodima osiguranja koje ne bi mogli dobiti drugde. Nadamo se da će ova nova povezanost sa Brokerslinkom proširiti naše poslovne horizonte”, komentarisala je izvršna direktorica Advantisa Sonja Topalović.

Christos Gavriel, regionalni menadžer Brokerslinka za Evropu, dodao je kako je poznavanje lokalnog tržišta i stručnost brokera kao što je Advantis temeljna snaga globalne mreže kompanije.

“Na globalnom tržištu osiguranja sada je važnije nego ikad da klijenti budu u mogućnosti za pristup smernicama i savetima o upravljanju rizicima nezavisnih brokera utemeljenih na njihovim lokalnim tržištima. Uz potporu naše moćne mreže također možemo podržati njihove multinacionalne poslovne ambicije i pružiti im proizvode i rešenja za iskorišćavanje prilika”, kazao je Gavriel.

Tags
Back to top button