Nova filijala Erste Banke – Spoj digitalnog i savetodavnog, u susret potrebama klijenata – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Nova filijala Erste Banke – Spoj digitalnog i savetodavnog, u susret potrebama klijenata

Erste Banka je danas na Vračaru u Ulici Mome Kapora 12 otvorila novu filijalu, koja objedinjuje najbolje iskustvo fizičkog i digitalnog sveta. Namenjena je na prvom mestu savetodavnim uslugama, uz maksimalnu efikasnost, fleksibilnost i udobnost ambijenta, koji ne podseća na konvencionalnu filijalu.

U novoj filijali primenjena su digitalna rešenja i tehnologije koje olakšavaju i ubrzavaju poslovanje, uz što manje čekanja u redu, navedeno je u saopštenju. Fokus je stavljen na savetodavni koncept, jer klijenti imaju više prostora i vremena da u moderno opremljenim prostorijama razgovaraju sa bankarskim savetnicima o svojim finansijskim potrebama i planovima, kako bi došli do najboljih finansijskih odluka.

“U poslednje vreme, u celom našem regionu povećana je potreba za finansijskom podrškom u vidu finansijske pismenosti i savetovanja, ne samo zbog krize izazvane korona virusom, već i zbog ubrzane digitalizacije. Veliki broj poslova možemo obaviti putem našeg mobilnog telefona, ali savetovanje i donošenje najboljih finansijskih odluka i dalje ostaje preduslov za stvaranje prosperiteta i održivosti, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Filijale koje predstavljaju spoj digitalnog i savetodavnog su budućnost bankarstva, a naša nova filijala predstavlja prvi ovakav koncept koji će biti primenjen širom cele Erste Grupe”, istakla je Zorana Aleksić, direktorka Sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci.

U okviru filijale nalazi se i samouslužna zona sa bankomatom, koja je na raspolaganju 24 sata dnevno i sadrži i uplatni bankomat za pravna lica. Komforan prostor filijale podseća na dnevnu sobu. Opremljen je interaktivnim ekranom sa edukativnim i zabavnim sadržajima, a mališani koji treba da sačekaju roditelje da obave svoje bankarske poslove mogu se zabaviti uz brojne igračke. U filijali dominiraju prirodni materijali, kao i oni dobijeni iz obnovljivih izvora.

Istraživanje koje je sprovela Erste Grupa na svim tržištima na kojim posluje pokazalo je da iako klijenti u sve većoj meri prelaze na digitalne kanale, i dalje žele da podršku i savetovanje dobiju u ličnom kontaktu sa svojim savetnikom. Priželjkuju da filijala bude mesto sa atraktivnim tehnološkim rešenjima i dovoljno prostora koji će obezbediti privatnost, bez čekanja u redovima i uz svestranu podršku i kvalitetne savete.

Erste Banka nastavlja upravo sa kombinacijom unapređenja svoje digitalne ponude i širenja svoje mreže. Osim filijale u Ulici Mome Kapora, za obavljanje svakodnevnih poslova sa bankom, klijentima je od nedavno na raspolaganju i nova ekspres ekspozitura u Nušićevoj 10, u centru grada.

Tags
Back to top button