Usluge Pošte, Telekoma, Poštanske štedionice i Dunav osiguranja na jednom mestu – Bankar.rs
ANALIZEKOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Usluge Pošte, Telekoma, Poštanske štedionice i Dunav osiguranja na jednom mestu

Javno preduzeće Pošta Srbije, Telekom Srbija, Poštanska štedionica i Dunav osiguranje potpisali su danas protokol o saradnji sa namerom da olakšaju gradjanima da koriste njihove usluge.

“Ideja jeste da tamo gde postoji pošta, ali i tamo gde nema pošte, a postoji neka druga kompanija od ove tri, budemo prisutni svi i na neki način pružimo mogućnost svim našim gradjanima da dobiju potpunu uslugu da na jednom mestu mogu da obave sve poslove vezane za poštanski saobraćaj, da mogu da se osiguraju, da mogu da urade bankarske poslove i da mogu da budu pretplatnici Telekoma”, rekao je v.d. direktora JP Pošta Srbije Zoran Djordjević novinarima u PTT muzeju.

Pošta, Telekom, Poštanska šedionica i Dunav osiguranje će prvo u pošti Bosilegradu na jednom mestu ponuditi svoje usluge.

“Vrlo brzo ćemo u pošti u Bosilegradu, gde ne postoji ni ekspozitura, ni prodajno mesto bilo koje od ove tri kompanije, pokazati kako može da funkcioniše sinergija”, rekao je Djordjević.

On je najavio da će njihove usluge u budućnosti biti uskladjivane sa digitalizacijom, odnosno da će biti dostupne i od kuće.

Djordjević je istako da su zadovoljni gradjani cilj sve četiri kompanije, kao i da je ovaj Protokol samo prvi korak ka tome.

Predsednica izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje Ivana Soković istakla je da je cilj potpisanog protokola učvršćivanje saradnje izmedju četiri kompanije, kao i da je u razvijenim evropskim zemljama odavno praksa da se osiguranje približava klijentima preko banaka, poštanskih operatera i telekomunikacija.

Ona je ocenila da će se na ovaj način ćetiri kompanije više približiti gradjanima i da je njihov krajnji cilj da gradjani budu zadovoljni.

Predsednik Izvršnog odbora Poštanska štedionica Bojan Kekić je istakao da su potpisivanjem sporazuma o saradnji kompanije pokazale odgovornost prema državi koja je njihov vlasnik ili akcionar.

“Ova saradnja će omogućiti i da svi brže rastemo i budemo stabilni i sigurni kao što je i država Srbija”, naveo je Kekić.

Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić rekao je da saradnja podrazumeva društveno odgovorno poslovanje u okviru koga su planirane donacije za razvoj okruženja u Srbiji.

“Bićemo više dostupni našim korisnicima u gradovima gde nismo imali poslovnicu, gradjani će moći u poštama da uzmu naše usluge, a u skorijoj budućnosti imaćemo i nove usluge u saradnji sa ove tri kompanije”, istakao je Lučić.

Izvor: Beta

Tags
Back to top button