“Er Srbija” od juna leti iz Niša za Tivat – Bankar.rs
ANALIZEKOMPANIJESVE VESTI

“Er Srbija” od juna leti iz Niša za Tivat

“Er Srbija” će od juna leteti iz Niša za Tivat, a uspostavljanje ove avio-linije bio bi prvi korak privredne i turističke saradnje dva grada, zaključeno je u razgovaru gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i predsednika opštine Tivat Željka Komnenovića.

Najavljeno je da će avioni “Er Srbije” od 12. juna dva puta nedeljno leteti iz Niša za Tivat i to će biti prilika, ukoliko to uslovi zbog pandemije dozvole, da češće budemo na Jadranu, rekla je Sotirovski, a objavljeno je na sajtu grada Niša.

Nepoznanica je u ovom trenutku kakvi će uslovi važiti za ulazak građana u Crnu Goru zbog pandemije, dodala je Sotirovski i izrazila nadu da će masovna vakcinacija uticati na relaksaciju mera i povoljne uslove za putovanja.

Komnenović je rekao da je uspostavljanje linije između Niša i Tivta prilika za obnavljanje privrednih veza dve regije i da je 2019. godine tokom dva letnja meseca na tivatski aerodrom sletelo oko 7.500 putnika iz ovog dela Srbije, što, kako navodi, jasno ukazuje da je interesovanje za boravak u Boki veliko.

U razgovoru je rečeno da će aerodromske takse i troškovi na tivatskom aerodromu ove godine biti veoma stimulativni, preneo je Tanjug.

Tags
Back to top button