UNIQA uvodi PostCovid sistematske preglede za korisnike zdravstvenog osiguranja – Bankar.rs
OSIGURANJESVE VESTI

UNIQA uvodi PostCovid sistematske preglede za korisnike zdravstvenog osiguranja

Klijentima UNIQA zdravstvenog osiguranja od sada je na raspolaganju još jedan benefit: postCovid sistematski pregled. Imajući u vidu komplikacije koje mogu nastati nakon preležanog korona virusa, UNIQA je postCovid sistematskim pregledima korisnicima pružila dodatnu zdravstvenu zaštitu.
Svima koji posle oporavka od infekcije korona virusom žele da provere zdravstveno stanje i po potrebi, uz stručnu lekarsku pomoć, preduzmu neophodne mere za dalji oporovak, UNIQA je omogućila dva postCovid paketa sistematskih pregleda, koji pored internističkih i kardioloških pregleda obuhvataju laboratorijske analize i neophodne ultrazvučne i kolor-dopler preglede u zdravstvenim ustanovama iz MedUNIQA mreže širom Srbije.

Jedinstvena usluga u Srbiji, dostupna je postojećim i novim klijentima UNIQA zdravstvenog osiguranja. Jedini preduslov za sve korisnike je da u okviru zdravstvenog osiguranja imaju ugovoren sistematski pregled, a klijenti sami mogu da izaberu da li će ga realizovati kao redovan ili kao postCovid sistematski pregled – bez dodatne naknade. Svi dodatno indikovani pregledi na osnovu postCovid sistematskog pregleda, nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem sve dok je na snazi proglašena pandemija ove bolesti u svetu i kod nas.

PostCovid sistematskim pregledima UNIQA je potvrdila beskompromisnu brigu o zdravlju i dobrobiti klijenata, odgovorila potrebama korisnika i opravdala lidersku poziciju u dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju. Zdravlje ne može da čeka, a UNIQA polisa i za vreme epidemije omogućava klijentima brze i kvalitetne zdravstvene usluge u okviru ugovorenih paketa za vanbolničko i bolničko lečenje, za sve akutne bolesti u preko 800 zdravstvenih ustanova iz MedUNIQA mreže širom Srbije. MedUNIQA tim, u kom rade isključivo lekari, dostupan je 24/7 za savete i zakazivanje pregleda u izabranoj zdravstvenoj ustanovi i u željenom terminu – bez čekanja. U slučajevima potvrde oboljenja od korona virusa dalje lečenje nije pokriveno osiguranjem dok je na snazi pandemija, jer se lečenje obavlja isključivo u skladu sa protokolom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Sve informacije o zdravstvenom osiguranju, možete dobiti u poslovnicama UNIQA osiguranja, besplatnim pozivom broja 0800 201 301 ili posetom veb sajtu https://dzo.uniqa.rs/.

Tags
Back to top button