U Lidl po automobil: Cene diskontne, a evo koji modeli će se nuditi – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

U Lidl po automobil: Cene diskontne, a evo koji modeli će se nuditi

Lanac supermarketa Lidl nedavno je najavio prodaju automobila u Nemačkoj. Kao i obično, cene su diskontne.

Lidl je 2016. godine u rekordnom roku prodao fijat 500. Sada pokušava da sprovede eksperiment s tri modela, ali samo u Nemačkoj, prenosi Revija HAK.

Ovi se automobili nude kroz lizing koji traje 48 meseci. Za ovu komercijalnu operaciju Lidl se takođe udružio s firmom za iznajmljivanje automobila sikst.

Ukupno se nude tri modela. Prvi je reno tvingo (Life) koji se prodaje za samo 99 evra mesečno.

Drugi je reno klio 5 (Life) koji se nudi po ceni od 109 evra mesečno dok je treći krosover kija stonik, koja se prodaje po ceni od 135 evra mesečno.

Iako su prva dva renoa slabije opremljena, kija stonik nije i nudi Vision opremu koja ima aluminijske felne od 17 inča, Apple CarPlay i Android Auto.

Uz to, Lidl nudi usluge kao što su dostava vozila, ugovor o održavanju od 20.80 evra mesečno, pa čak i osiguranje. Može se pretpostaviti da će se Lidlov lizing automobila kasnije proširiti i na druge evropske zemlje.

U međuvremenu, imajte na umu da i drugi trgovački lanci rade slične stvari poput E.Leclerca, koji iznajmljuje automobile. Oni će u martu ili aprilu 2021. iznajmljivati novi model dačija spring po ceni od samo 5 evra po danu. Ostali modeli u katalogu su reno tvingo, reno klio, fijat tipo…

 

Tags
Back to top button