Revolut u Sloveniji otvorio banku, nudi depozitne račune – Bankar.rs
ANALIZEBANKEINOVACIJESVE VESTI

Revolut u Sloveniji otvorio banku, nudi depozitne račune

Revolut, globalna finansijska platforma sa više od 15 miliona klijenata širom sveta, juče je počeo koristiti svoju specijalizovanu evropsku bankarsku dozvolu u Sloveniji.
Od sada će kupci iz Slovenije koji se presele u Revolut banku radi dodatnih usluga imati svoje račune osigurane sistemom osiguranja depozita.

Kupci iz Slovenije sada mogu nadograditi svoj račun kod Revolut banke u aplikaciji sa dodatnim uslugama. Postupak ažuriranja traje samo nekoliko minuta.

Do danas je Revolut privukao više od 60.000 kupaca u Sloveniji, a brzorastuća finansijska i tehnološka kompanija uverena je da će široka paleta proizvoda i usluga pružiti kupcima u Sloveniji veću kontrolu, vrednost i sigurnost od tradicionalnih banaka.

“Revolut je sada najbrže rastuća finansijska i tehnološka kompanija u Evropi jer kupce stavljamo u središte svega što radimo. Dizajn naših proizvoda je izuzetan, nemamo skrivenih provizija i neprestano stvaramo nove i inovativne finansijske proizvode”, rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut banke.

“Pokretanje banke u Sloveniji pružiće našim klijentima visok nivo sigurnosti i poverenja i omogućiće nam da u bliskoj budućnosti ponudimo nove proizvode i usluge”, dodao je Mirkės.

Do danas je Revolut grupa prikupila gotovo milijardu dolara investicija, a nedavno je njena vrednost procenjena na 5,5 milijardi dolara. U samo pet godina Revolut je privukao više od 15 miliona kupaca širom sveta.

Prošle godine je Revolut pokrenuo svoju specijalizovanu banku u Poljskoj i Litvaniji i počeo nuditi visoko konkurentne kreditne proizvode u obe zemlje. Specijalizovana bankarska licenca omogućuje Revolut banci da nudi ograničene bankarske usluge putem aplikacije Revolut, zajedno sa nizom finansijskih usluga i proizvoda koje nude druge kompanije u Revolut Grupi.

Izvor: Indikator.ba

Tags
Back to top button