Udruženje finansijskih direktora Srbije postalo regionalni partner svetski poznate organizacije FP&A Board – Bankar.rs
ANALIZESVE VESTI

Udruženje finansijskih direktora Srbije postalo regionalni partner svetski poznate organizacije FP&A Board

Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) potpisalo je Memorandum o saradnji sa najvećom svetskom organizacijom profesionalaca iz oblasti finansija, FP&A Board, saopšteno je iz UFDS-a.

“Kada se na jednom mestu nađu svi finansijski profesionalci i deljenjem umnože znanje i iskustvo, najveća snaga networkinga ogleda se baš u takvim poduhvatima. To se upravo desilo potpisivanjem Memoranduma između UFDS i International FP&A Board-a čime je UFDS postao regionalni partner ovog prestižnog udruženja koje ima predstavništva u svim najvećim finansijskim centrima: London, Njujork, Cirih, Frakfurt, Sidnej, Šangaj itd”, navode iz UFDS-a.

Ogranci ovog udruženja prisutni su u 27 gradova i 16 zemalja Evrope, Bliskog Istoka, Azije, Australije i Severne Amerike i okupljaju hiljade najviđenijih seniora iz finansijskog sveta.

Svi postojeći i budući članovi UFDS-a i FPH-a automatski postaju i deo ove najveće svetske organizacije iz domena finansija i imaće pristup svim edukativnim materijalima, seminarima i događajima FP&A Boarda.

“Ovim je omogućeno članovima UFDS direktno povezivanje sa članovima FP&A Boarda, mogućnost da prisustvuju svim sastancima, za sada online, a post-covid i uživo na 27 lokacija širom sveta”, navedeno je.

Takođe, članovi UFDS i FPH će imati mogućnost da se uključe u rad raznih internacionalnih komiteta FP&A Boarda, poput komiteta za Artrifical Inteligence, komiteta za Robotics in finance i mnogih drugih.

“Na ovaj način smo stavili Beograd i Srbiju na finansijsku mapu sveta i drago mi je što će se naši članovi naći u prestižnom društvu svojih kolega iz gradova poput Londona, Pariza, Njujorka ili Sidneja. Ovom saradnjom smo dobili i regionalnu ulogu jer je UFDS postao partnerska organizacija International FP&A Boarda za prostor čitave Centralne i Istočne Evrope. Ovo je ujedno potvrda napornog rada i strateškog pravca koji smo Upravni odbor, Leadrship tim udruženja i ja zauzeli i vodili naše Udruženje tokom prethodnih sedam godina”, istakao je Milan Bukumirović, predsednik UFDS, povodom potpisivanja sporazuma sa FP&A Board.

Izvor: eKapija

Tags
Back to top button