Addiko banka prva u Crnoj Gori ponudila mKredit – Bankar.rs
ANALIZEBANKARSKI PROIZVODIBANKEINOSTRANE BANKEKreditiSVE VESTI

Addiko banka prva u Crnoj Gori ponudila mKredit

Addiko banka je predstavila mKredit kao jedinstveni proizvod na tržištu, kojim je omogućeno podnošenje zahteva, obrada i isplata kredita bez odlaska u ekspozituru. Za kompletnu proceduru klijentu je dovoljan samo mobilni telefon, uz pristup Addiko mbanking aplikaciji koja je na raspolaganju 24 časa dnevno.

U stalnom traganju za inovativnim rešenjima u digitalnoj transformaciji, Addiko banka kroz uvođenje novih digitalnih kanala čini bankarske usluge pogodnijim, jednostavnijim i efikasnijim. Podnošenje zahteva za mKredit, od sada je moguće bez odlaska u banku, bez dokumentacije i bez troškova obrade. Ukoliko klijenti ispunjavaju sve potrebne uslove automatska odluka i isplata sredstava se realizuju odmah, a čitav proces apliciranja za kredit traje svega pet minuta. Proizvod je namenjen postojećim klijentima koji primaju platu preko Addiko banke i koriste Addiko Mobile aplikaciju.

„Addiko je dala obećanje pružanja jednostavnog i direktnog bankarstva i u skladu sa tim obećanjem težimo da što bolje odgovorimo na potrebe klijenata, a to su u današnje vreme inovativni proizvodi i usluge koje omogućavaju brzo i lako obavljanje bankarskih poslova. Okolnosti sa kojima smo se susreli prethodnih meseci uticale su na to da ljudi menjaju navike i pristup kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti, među kojima je i korišćenje bankarskih proizvoda i usluga. Mi smo ponudili savremeno digitalno rešenje, koje pored ekskluzivnosti predstavlja i pravi odgovor na aktuelne izazove. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da Addiko banka opravdava ulogu lidera kada je reč o uvođenju novih usluga u digitalnom bankarstvu u Crnoj Gori“ – naglasio je Christoph Schoen, glavni izvršni direktor Addiko Bank a.d. Podgorica.

„Addiko banka kontinuirano usavršava rešenja koja omogućavaju uvođenje inovativnih digitalnih kanala za jednostavnije i udobnije obavljanje bankarskih poslova. Naša banka je prva na tržištu izašla sa servisom odobravanja gotovinskih kredita preko mobilnog telefona i bez odlaska u banku. Rekao bih da mKredit otvara novo poglavlje u digitalnoj transformaciji crnogorske bankarske industrije, kao potpuni novitet na tržištu Crne Gore, koji pruža unapređeno korisničko iskustvo. Banka sada staje klijentima na dlan, jer sve što vam je potrebno možete da završite kroz jednu aplikaciju na mobilnom telefonu. Ponosni smo što klijenti Addiko banke jedini na tržištu mogu za svega nekoliko minuta dobiti novac na svoj račun” – istakao je Miloš Miketić, izvršni direktor za komercijalne poslove.

Svu dokumentaciju klijent odobrava i zaključuje ugovor unosom personalizovanog PIN-a, a ista mu je dostupna kako u samoj aplikaciji tako i na ličnoj elektronskoj pošti. Sredstva kredita su na raspolaganju odmah nakon zaključivanja Ugovora (unosom PIN-a). Na taj način klijent ne mora uopšte da dolazi u banku.

Maksimalni iznos mKredita je 5.000 eura, sa periodom otplate od 12 do 72 meseca. Mjesečna rata je fiksna tokom cijelog perioda otplate kredita, a datum dospijeća rate kredita bira klijent u zavisnosti od dana prijema zarade.

Pristup aplikaciji je omogućen svakog dana 24/7h, dok je obrada i realizacija kredita moguća svakog dana u periodu od 8 do 22h, osim nedeljom i državnim praznicima.

Tags
Back to top button