Banca Intesa omogućila Apple Pay svojim korisnicima Visa kartica – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Banca Intesa omogućila Apple Pay svojim korisnicima Visa kartica

Banca Intesa od danas omogućava svojim korisnicima Visaplatnih kartica Apple Pay uslugu, jedinstveni način plaćanja koji je sigurniji, bezbednijii pruža više privatnosti tokom plaćanja. Ovaj način plaćanja pomaže korisnicima daizbegavaju davanje svojih platnih kartica nekom drugom licu, dodirivanje tastera ilirazmenjivanje novca – i koristi sigurnost iPhone uređaja da zaštiti svaku transakciju.

Korisnici jednostavno mogu da približe svoj iPhone ili Apple Watch uređaj terminalukako bi obavili beskontaktno plaćanje, a svaka Apple Pay kupovina je bezbedna jerse vrši identifikacija putem Face ID (prepoznavanja lica), Touch ID (otisak prsta) ililozinke uređaja, kao i putem jednokratnog jedinstvenog dinamičnog bezbednosnogkoda. Apple Pay se prihvata u svim prodavnicama, apotekama, taksijima,restoranima, kafićima, maloprodajnim radnjama, i mnogim drugim mestima.

Korisnici takođe mogu da koriste Apple Pay na iPhone, iPad i Mac uređajima radibrže i zgodnije kupovine unutar aplikacija ili na internetu u okviru Safari pretraživača,bez potrebe za pravljenjem naloga ili stalnim unošenjem informacija za plaćanje idostavu. Apple Pay olakšava plaćanje dostave hrane i potrepština, onlajn kupovine,prevoza i parkinga, između ostalog. Apple Pay se takođe može koristiti za plaćanjaunutar aplikacija na Apple Watch uređaju.

Bezbednost i privatnost su okosnice usluge Apple Pay. Kada korisnik koristi Visakreditnu ili debitnu karticu sa Apple Pay uslugom, brojevi kartice se ne čuvaju unutaruređaja, niti na Apple serverima. Umesto toga, dodeljuje se jedinstveni broj računaza uređaj, koji se šifruje i bezbedno čuva u Secure Element platformi, sertifikovanomčipu koji je industrijski standard i dizajniran je da bezbedno čuva informacije oplaćanju na uređaju.

Apple Pay se lako podešava. Na iPhone uređajima, jednostavno otvorite Walletaplikaciju, pritisnite + i pratite korake kako biste dodali Visa kreditne ili debitne karticeBanca Intesa. Kada korisnik doda Visa karticu na svoj iPhone, Apple Watch, iPad iliMac uređaj, može odmah početi da koristi Apple Pay na tom uređaju. Korisnici ćenastaviti da dobijaju sve nagrade i pogodnosti koje pružaju kartice Banca Intesa.

Za više informacije o usluzi Apple Pay, posetite:https://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/digitalno-bankarstvo/apple-pay.2960.html

Tags
Back to top button