Nova filijala Erste Banke u Knez Mihailovoj – savremeno bankarstvo prilagođeno potrebama klijenata – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKE

Nova filijala Erste Banke u Knez Mihailovoj – savremeno bankarstvo prilagođeno potrebama klijenata

Nova filijala Erste Banke u centru Beograda, u Ulici Kneza Mihaila 39, počela je sa radom u ponedeljak, 30. septembra. Izgled i enterijer nove filijale prilagođeni su potrebama klijenata i koncipirani sa idejom da omoguće efikasniju i bržu uslugu, orijentisanu ka pružanju saveta i finansijskoj edukaciji. Otvaranjem ove filijale, poslovnica Banke na adresi Knez Mihailova 36 prestala je sa radom. 

 

Tehnološke inovacije i digitalizacija bankarskih usluga uslovile su promenu navika klijenata banaka. Iako se najrazličitije vrste plaćanja, otvaranje računa i podnošenje zahteva za kredite mogu obaviti i putem digitalnih servisa, tradicionalna filijala još uvek ima važnu ulogu u bankarskom poslovanju i odnosima klijenata i banke. Međutim, njena funkcija je izmenjena i sve više usmerena na savetovanje i edukaciju.

 

Prioritet nam je da klijenti u najkraćem roku dobiju efikasnu uslugu i adekvatan savet, na osnovu kog će doneti najbolju moguću, informisanu finansijsku odluku, bilo da su tu zbog kratke konsultacije ili zbog nekog složenijeg bankarskog proizvoda“, naglašava Biljana Savić, direktorka filijale Erste Banke u Knez Mihailovoj ulici. „Uz bržu uslugu, zaposleni imaju na raspolaganju više vremena upravo za savetovanje i finansijsku edukaciju klijenataKoncept enterijera nove filijale je u potpunosti usklađen sa ovakvim načinom rada“, ističe ona.

Filijala je opremljena bankomatom i samouslužnom zonom, koji su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. U samouslužnoj zoni se nalazi i bankomat za uplatu pazara za pravna lica, što će dodatno uticati na smanjenje redova i lakši rad svih klijenata.

 

Novi koncept organizacije poslovanja, u korak sa razvojem savremenog bankarstva, već se pokazao kao izuzetno uspešan u ostalim zemljama u kojim posluje Erste Grupa.

Tags
Back to top button