Mark Awards – priznanja za stručnjake iz kompanija  koji ostavljaju trag na tržištu – Bankar.rs
SVE VESTI

Mark Awards – priznanja za stručnjake iz kompanija  koji ostavljaju trag na tržištu

Marketing mreža, ove godine, prvi put dodeliće nagrade najuticajnijim marketing i komunikacijskim stručnjacima iz kompanija u Srbiji, u okviru projekta Mark Awards. Nominacije su otvorene do 20. jula na sajtu www.mark-awards.rs 

Cilj Mark Awards priznanja jeste da podstakne i motiviše marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji, ali i ukaže na njihove potencijale, talente, kreativnost i sposobnost za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata i prepoznatljivost brenda. Mark Awards je nagrada kojom Marketing mreža želi da promoviše profesionalne uzore, ali i da svoj doprinos unapređenju i razvoju struke u Srbiji.

Za razliku od drugih strukovnih nagrada na tržištu Srbije, Mark Awards nagrade biće dodeljene pojedincima za lične poslovne i profesionalne uspehe, odnosno pojedincima koji su ostavili trag na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji u prethodnom periodu.

“Na tržištu Srbije postoji nekoliko strukovnih nagrada i sve one nagrađuju najuspešnije projekte ili timove. Vrlo često i ne znamo ko stoji iza najuspešnijih brendova i kampanja, ko su ljudi koji, naše omiljene brendove, uspešno grade svakoga dana. Mark Awards upravo želi da istakne i nagradi najuspešnije pojedince iz kompanija koji se bude i ležu sa svojim brendovima i požrtvovano rade na njima. Sigurni smo da će ova nagrada značajno doprineti kvalitetu i razvoju tržišta, boljem pozicioniranju marketing i komunikacijskih stručnjaka u kompanijama, ali i da će biti najprestižnije priznanje na tržištu kojim će se dobitnici ponositi“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO, Marketing mreže.

Na konkurs za nagrade Mark Awards mogu da se prijave svi marketing i komunikacijski stručnjaci iz kompanija u Srbiji, koji smatraju da su svojim radom i delima ostavili trag na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji. Stručnjaci iz kompanije mogu se prijaviti u jednoj od 10 kategorija, lično ili da ih nominuje neko od kolega i saradnika.

O tome ko će dobiti ovogodišnje Mark Awards nagrade odlučuje stručni žiri koji čine priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR, digitalnih agencija i kompanija. Ove godine žiri će raditi u sastavu – Aleksandra Đurđević, CEO, Delta Auto Group & Vice President, Delta Holding; Borislav Miljanović, CEO, Represent System; Danka Trbojević, Managing Director, DRIVE Agency; Dejan Ranđić, Founder & CEO, DNA Communications; Dejan Turk, CEO, A1 Srbija & A1 Slovenija; Iva Đurković, Managing Director, OMD Media & LUNA TBWA Beograd; Ivana Parčetić Mitić, Founder & CEO, Marketing mreža; Jelena Brajović Dobrijević, Deputy Managing Director, SIVO; Jelena Ristić, Country Manager Serbia, Montenegro & BiH, Mastercard; Marjana Davidović, Country Manager Adriatic South Hub, Nestle Adriatic; Mihailo Janković, CEO, MK Group; Milivoj Đorđić, General Manager Adria Region, SmartPoint Adria; Nataša Filipović, Managing Director, Ovation BBDO; Nenad Miščević, CEO, Nectar Grupa i Nikola Papak, New Business Director, Two Rivers.

Nominacje su besplatne, a više informacija o nagradi, Pravilnik i formular za nominacije dostupni su na sajtu www.mark-awards.rs 

Agencije partneri Mark Awards projekta su Ovation BBDO, SIVO i LUNA\TBWA Beograd.

Tags
Back to top button