Uz Sberbank keš kredit penzija stiže dan ranije – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEKreditiSLIDERSVE VESTI

Uz Sberbank keš kredit penzija stiže dan ranije

Osluškujući potrebe naših najstarijih sugrađana SberbankSrbija pripremila je veoma atraktivne ponude keš kredita i kredita za refinansiranje, uz fiksnukamatnu stopu. Pored toga imamo i dodatnu pogodnost za one penzionere koji uz keš kredit ilikredit za refinansiranje prenesu penziju na Sberbank tekući račun – oni će svoju penziju primitidan ranije.

Keš kredit i kredit za refinansiranje moguće je podići u iznosu do 1.200.000 dinara, sa rokomotplate do 83 meseca. U realizaciju svakog kredita uključeno i osiguranje.

„Potrudili smo se da uz odlične uslove, brz i jednostavan proces obrade, omogućimo našimnajstarijim korisnicima keš kredita i kredita za refinansiranje da brže i jednostavnije, uz fiksnukamatnu stopu, dođu do neophodnih novčanih sredstava. Želimo da čujemo naše najstarijesugradjane jer znamo da odlazak u penziju predstavlja priliku za neke nove doživljaje a mi smo tuda ih podržimo u tome“ ističe Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda SberbankSrbija.

Iskoristite atraktivnu ponudu Sberbank keš kredita i kredita za refinansiranje za penzionere kojatraje do 18. 12. 2020. godine. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, svratite u najbližuekspozituru Sberbanke ili pozovite Kontakt centar na 19909 i naši zaposleni će Vas rado saslušati,dok reprezentativni primer možete pronaći i na www.sberbank.rs.

Tags
Back to top button