Colliers International još jednom izabran za najboljeg agenta i najbolju konsultantsku kuću za nekretnine u Crnoj Gori – Bankar.rs
ANALIZESLIDERSVE VESTI

Colliers International još jednom izabran za najboljeg agenta i najbolju konsultantsku kuću za nekretnine u Crnoj Gori

Ovo priznanje stiže od svetske akreditacione kuće „International Property Awards“ kao znak izvrsnosti za profesionalce u oblasti nekretnina.

Priznanje će biti uručeno Colliers International- u na European Property Awards onlajn virtuelnoj ceremoniji 11. decembra 2020. godine. Colliers Crna Gora će se nadmetati za prestižnu nagradu Najbolji u Evropi i to sa najboljim profesionalcima iz oblasti nekretnina za evropski region. Podsećamo da je Colliers International Crna Gora krajem 2015. godine proglašen za najbolju konsultantsku kuću u Evropi.

Proces ocenjivanja sprovodi nezavisni panel od 80 eksperata iz sektora nekretnina kojim predsedavaju Lord Caithness, Lord Best i Lord Waverley, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

International Property Awards nagrade dodeljuje 27 godina za 45 različitih kategorija podeljenih u regione: Arabija, Evropa, Afrika, Kanada, Centralna i Južna Amerika, Karibi, SAD, Velika Britanija i azijsko pacifičku regija.

Milovan Novaković, šef kancelarije Colliers International- a za Crnu Goru se zahvalio International Property Awards-u koji su ovom nagradom jos jednom učvrstili poziciju kompanije kako na domaćem tako i na evropskom tržištu. Posebnu zahvalnost Novaković je uputio Colliers timu i klijentima koje svaka kompanija samo može poželeti, a bez kojih se kontinuirani vrhunski rezultati ne bi mogli ni ostvariti.

O kompaniji

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) je vodeća kompanija za usluge iz oblasti poslovnih nekretnina. Radeći u 68 zemalja, više od 15.000 profesionalaca sarađuje i pruža stručne savete kako bi maksimizirali vrednost imovine korisnika nekretnina, vlasnika i investitora.

Tags
Back to top button