Kopaonik biznis forum odložen za maj 2021. – Bankar.rs
ANALIZESLIDERSVE VESTI

Kopaonik biznis forum odložen za maj 2021.

Kopaonik biznis forum će se, umesto tradicionalnog martovskog okupljanja, održati u maju 2021. godine.

Kako je saopštio Savez ekonomista Srbije, godišnji sastanak o najaktuelnijim ekonomskim, političkim i društvenim temama u regionu će se zbog pandemije kovida 19, biti odložen, te će se održati od 23. do 26. maja naredne godine.

Naime, želja organizatora, na inicijativu i uz podršku dugogodišnjih partnera, sponzora i učesnika, jeste da i naredne godine Forum bude održan u tradicionalnom formatu.

“Kopaonik biznis forum se ne izdvaja samo po važnosti tema i sadržaja, već predstavlja svojevrsnu interaktivnu platformu za razmenu mišljenja i iskustava, kao i mesto susreta i poslovnog povezivanja renomiranih stručnjaka i eminentnih imena domaće i regionalne privredne i političke scene”, navodi se u saopštenju.

Navodi se i da će sama organizacija događaja, raspored i struktura panela, kao i broj učesnika na Forumu biti prilagođeni aktuelnoj epidemiološkoj situaciji uz primenu i poštovanje svih zdravstveno-bezbednosnih mera, kako bi se obezbedila maksimalna sigurnost gostiju i samih organizatora.

Centralna tema 28. Kopaonik biznis foruma biće “Svet posle kovida 19: Novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja”.

U pripremnom periodu na zvaničnom sajtu Kopaonik biznis foruma biće postavljene sve informacije i najvažnija obaveštenja o toku priprema, agendi, učesnicima i sponzorima.

Tags
Back to top button