Kompanija svakom zaposlenom poklonila po nov automobil – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Kompanija svakom zaposlenom poklonila po nov automobil

Kineska kompanija za proizvodnju čelika nagradila je svih svojih 4116 zaposlenih novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Kompanija za proizvodnju gvožđa i čelika Điangsi (Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation) organizovala je 1. oktobra događaj kojim je proslavila svoj uspeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu, prenosi Indeks.

Mediji prenose da je ta kompanija poslednjih pet godina beležila sve veću dobit, a uprava je htela da učini nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenima, pa su odlučili svakome od njih da poklone automobil.

Tokom nekoliko nedelja uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podeljeno ukupno 4116 vozila, od toga 2933 modela ford teritori i 1183 folksvagen magotana.

Prema kineskom sajtu Sohu, vrednost vozila iznosi oko 500 miliona juana (74 miliona dolara) ali je kompanija Điangsi takođe najavila da će platiti i registraciju, petogodišnje auto-osiguranje, kao i porez na vozila.

Kao promotivni materijal za događaj kompanija je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu 1. oktobra, a video-snimak je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je kompanija dobila brojne pohvale zbog podele profita sa svojim radnicima.

Tags
Back to top button