CKB dobitnik priznanja „Najbolja banka u Crnoj Gori za 2020. godinu“ – Bankar.rs
BANKEINOSTRANE BANKESVE VESTI

CKB dobitnik priznanja „Najbolja banka u Crnoj Gori za 2020. godinu“

Crnogorska komercijalna banka (CKB), članica OTP grupe, dobitnica je prestižnog priznanja „Najbolja banka u Crnoj Gori za 2020. godinu“ koju dodeljuje eminentni finansijski magazin Euromoney u okviru svojih godišnjih nagrada za izvrsnost (Awards for excellence).

„Euromoney nagrada je treće veliko internacionalno priznanje za CKB u 2020. godini. Rezultat je konstantnog napora svakog člana CKB tima u veoma izazovnom i dinamičnom periodu. Ova nagrada dolazi u posebnom trenutku za CKB, kada je banka već godinu i po dana u jednom od najznačajnijih projekata u njenoj istoriji, pripajanju Podgoričke banke i procesu integracije. Zajedno sa svim svojim zaposlenima predano radimo na tom projektu dajući svoj maksimum i u svakodnevnom poslovanju, kako bi klijenti u svakom momentu bili zadovoljni. U narednom periodu, naša vizija ostaće ista, da budemo banka kojoj klijenti veruju, na koju mogu da računaju u svakom trenutku, kao i banka čiji zaposleni dele zajedničke korporativne vrednosti i našim klijentima pružaju jedinstveno i najbolje bankarsko iskustvo u zemlji uz implementaciju najviših evropskih standarda poslovanja“, izjavio je Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a.

Nagrada Euromoney se dodeljuje bankama iz preko 100 zemalja sveta, a na osnovu više kriterijuma, među kojima se osim finansijskih pokazatelja, uzimaju u obzir tržišna pozicija, inovativnost, digitalizacija, pozicija na tržištu i izvrsnost u odnosu sa klijentima. Sa sedištem u Londonu, magazin „Euromoney“ pripada grupi najuticajnijih finansijskih časopisa, a „Nagrada za izvrsnost“ smatra se jednom od najprestižnijih svetskih nagrada u oblasti finansija i bankarstva.

Tags
Back to top button