Ponovo “Uzmi račun i pobedi”: Nagrada i stan u Beogradu na vodi – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Ponovo “Uzmi račun i pobedi”: Nagrada i stan u Beogradu na vodi

Ponovo kreće nagradna igra “Uzmi račun i pobedi”, piše B92.net.

Građani, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u borbi protiv sive ekonomije, slaće besplatno poštom 10 fiskalnih isečaka, vrednih minimum 100 dinara.

U cilju suzbijanja sive ekonomije, država ponovo pokreće veliku nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”, potvrdio je ministar finansija Siniša Mali za B92.net.

Građani će sakupljajući fiskalne račune moći, uz malo sreće, da postanu vlasnici još vrednijih nagrada nego prošli put – automobila “fijat 500L”, stana u naselju Zemunske kapije ili pak luksuznog stana u Beogradu na vodi.

Prema nezvaničnim informacijama B92.net, važiće se računi od 1. septembra ove godine. U odnosu na prethodna izvlačenja, nagrade su još bolje, ocenjuju naši sagovornici.

Prema nezvaničnim informacijama, biće podeljeno 60 automobila ‘fijat 500L’, 10 stanova u naselju Zemunske kapije i dva u Beogradu na vodi.

Za učesnike, poštanska usluga slanja koverti biće besplatna.

Očekuje se ponovo dva kruga, a sve koverte koje su prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom. Koverta treba da ima 10 fiskalnih računa, a svaki račun mora biti na minimum 100 dinara

Prvi krug će biti završen do Nove godine.

Pravo učešća imaće sva punoletni s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, izuzev onih koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika.

Tags
Back to top button