Crédit Agricole banka otvorila još jednu filijalu u Novom Sadu – Bankar.rs
ANALIZEBANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Crédit Agricole banka otvorila još jednu filijalu u Novom Sadu

Nakon preuređenja i modernizacije filijale na Futoškom putu broj 42 – 44, Novi Sad je dobio još jednu filijalu Crédit Agricole banke uređenu prema novom konceptu bankarskog poslovanja i najvišim standardima, koja će moći da odgovori na sve zahteve klijenata, navodi se u saopštenju banke.

Novi koncept uređenja filijale omogućava klijentima da u modernom i prijatnom prostoru razviju fleksibilan i neposredan odnos sa bankarskim savetnicima i uvodi dodatne funkcionalnosti kao što su digitalna zona u kojoj je moguće isprobati najnovije digitalne servise Banke, posebna mašina za brzu uplatu pazara ili uplatno isplatni bankomat na kome je moguće koristiti dinare i evre.

„Sa našim klijentima prolazimo kroz sve životne situacije, a kako bismo mogli da im se nađemo i u vremenima koja su izazovna, rešeni smo da investiramo u dalja unapređenja i omogućimo im još bolje iskustvo. Osnovni cilj koji želimo da ostvarimo uvođenjem novog koncepta organizacije poslovanja u filijalama jeste da omogućimo klijentima da što više jednostavnih i svakodnevnih transakcija mogu da obave brzo, putem najsavremenijih digitalnih servisa, kako bi imali vremena da se posvete razgovoru sa svojim bankarskim savetnicima koji će za njih kreirati ponudu napravljenu po meri njegovih potreba. Takav pristup koji je zastupljen u filijalama naše Grupe širom sveta nazivamo 100% digitalan i 100% ličan, i značajno je unapredio nivo zadovoljstva naših klijenata“, rekla je Miona Simović Stamenković, Rukovodilac regiona Vojvodina Crédit Agricole banke.

Crédit Agricole banku u Srbiji čini više od 900 zaposlenih koji u 74 filijale, kroz individualan pristup i posvećenost svakodnevno rade na unapređenju partnerskog odnosa sa 300.000 klijenta, imajući u vidu specifične potrebe svakog od njih kao i osobenost vremena u kome živimo, navodi se u saopštenju.

Tags
Back to top button