Komercijalna banka – e-commerce ponuda – Bankar.rs
ANALIZEBANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKEElektronsko bankarstvoSLIDERSVE VESTI

Komercijalna banka – e-commerce ponuda

U vreme kada ovakav vid trgovine postaje sve popularniji među kupcima, Komercijalna banka putem usluga elektronske trgovine (e-commerce) omogućava pravnim licima registrovanim u Republici Srbiji da aktiviraju i postave svoju Internet prodavnicu! Na ovaj način će trgovci biti u prilici da svoje usluge ili proizvode ponude i naplate od svojih klijenata u realnom vremenu i sigurnom okruženju, a bez prethodnog IT znanja i početnog ulaganja.

Ova usluga podrazumeva otvaranje online prodavnice koja će biti dostupna kupcima 24 sata, 7 dana u nedelji, kao i procese automatizacije kojima se smanjuju troškovi trgovca. Proizvodi ili usluge dostupni su svima koji imaju pristup Internetu i platnu karticu.

U okviru e-commerce usluge Komercijalne banke, klijenti mogu da koriste i KOM4Pay uslugu, koja omogućava plaćanje na sajtu prodavca, logovanjem klijenta na njegov nalog u okviru aplikacije elektronskog bankarstva. Svaki nalog za plaćanje klijent dodatno autorizuje unosom jednokratne šifre (SMS ili mToken kod), što doprinosi većoj sigurnosti i potpunoj zaštiti podataka kupaca

Komercijalna banka nudi i specijalne pogodnosti svima koji svoju Internet prodavnicu otvore putem sajta www.shopen.com! Uz Shopen Promo kod prvi mesec korišćenja Shopen servisa je besplatan, a narednih 12 meseci se plaća samo 50% od cene pretplate, bez obzira na izabrani paket. Jedini uslov za aktivaciju Promo koda je da trgovac u prvom mesecu korišćenja servisa aktivira uslugu naplate karticama online.

Ponuda je otvorena za pravna lica koja već imaju svoj Internet sajt, ali i za one koji ga nemaju. Preko Shopen platforme je moguće kreirati prodavnicu i Internet sajt u paketu sa blogom. Ukoliko pravno lice već ima svoj Internet sajt – putem iste platforme može kreirati Internet prodavnicu i povezati je sa postojećim sajtom.

Dodatne informacije o e-commerce usluzi, kao i kontakt lica zaduženih za e-commerce klijentima su dostupni na ovom linku.

Tags
Back to top button