Zajednička ponuda Mobi Banke i Telenora: „Sjajan spoj“ za povoljniji tekući račun i još više interneta – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Zajednička ponuda Mobi Banke i Telenora: „Sjajan spoj“ za povoljniji tekući račun i još više interneta

Telenor i Mobi Banka pokrenuli su zajedničku platformu „Sjajan spoj“, koja će omogućiti posebne pogodnosti zajedničkim klijentima – uz veće uštede i još više saobraćaja.

Korisnicima je u okviru ponude na raspolaganju dodatni gigabajt besplatnog interneta, 50 odsto popusta na održavanje tekućeg računa, ali i još povoljniji kurs u onlajn menjačnici Mobi Banke za iznose do 3000 evra.

„Sjajan spoj“ rezultat je još čvršće povezanosti Mobi Banke i Telenora i predstavlja nastavak veoma uspešne saradnje na projektu kupovine mobilnih uređaja na kredit, koja traje gotovo šest godina.

„Krediti za kupovinu mobilnih uređaja predstavljaju okosnicu naše saradnje sa Telenorom, ali naša veza ovim projektom postaje još dinamičnija. Delimo viziju našeg zajedničkog vlasnika PPF grupe i uvereni smo će ovaj projekat biti uspešan kao i prvi, zahvaljujući kome smo kreditirali kupovinu više od pola miliona savremenih uređaja u iznosu većem od 160 miliona evra. Kredit za kupovinu uređaja na rate predstavlja neprocenjiv benefit za naše korisnike, građane Srbije, i veliki impuls razvoju digitalizacije u zemlji“, rekla je Marija Popović, predsednica Izvršnog odbora Mobi Banke.

Popović je dodala da se zahvaljuje i Narodnoj banci Srbije, koja prepoznaje inovativne bankarske proizvode i na taj način podstiče rast i razvoj celog tržišta u interesu svih građana, i to uz visok stepen zaštite korisnika finansijskih usluga.

„Saradnja Telenora i Mobi Banke traje već nekoliko godina i pokazala se kao veoma uspešna. Banka je razvila niz inovativnih usluga na tržištu, poput plaćanja na broj mobilnog telefona ili imejl, transakcije na bankomatima bez korišćenja kartica i, jedna od poslednjih u nizu, plaćanje putem IPS QR koda. Očekujemo da će najnovija platforma Sjajan spoj dodatno unaprediti iskustvo naših zajedničkih korisnika“, kaže Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor u Telenoru.

Tags
Back to top button