UniCredit banka osvojila šest nagrada za izuzetnost koje dodeljuje magazin Euromoney – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEEVROPSKE BANKEINOSTRANE BANKESLIDERSVE VESTI

UniCredit banka osvojila šest nagrada za izuzetnost koje dodeljuje magazin Euromoney

UniCredit banka objavila je danas da je osvojila šest nagrada za izuzetnost koje dodeljuje međunarodni magazin “Juromani” (Euromoney).

Nagrade su UniCredit banci dodeljene za najbolju banku u Centralnoj i istočnoj Evropi, najbolju banku u Austriji, najbolju banku u Bosni i Hercegovini, najbolju banku u Bugarskoj, najbolju banku u Nemačkoj i najbolju banku za transakcijske usluge u Centralnoj i istočnoj Evropi, navedeno je u saopštenju.

Podseća se da se “Euromoney” nagrade za izvrsnost dodeljuju od 1992. godine i da se smatraju prestižnim programom nagrada za globalnu bankarsku industriju, otkrivajući, kako je istaknuto, najbolje od najboljih u svim zemljama koje nude bankarske usluge.

Kao i prethodnih godina, kriterijumi za ocenjivanje uključuju profitabilnost, vidljiv rast, relativno bolji učinak u poređenju sa konkurentima i sposobnost prilagođavanja promenjivim tržišnim uslovima i potrebama klijenata.

“Priznanje Euromoney-a za najbolju banku na ovim tržištima jasan je dokaz ogromnog posla koji naši timovi obavljaju i naših kontinuiranih napora da podržimo klijente širom Grupe. Izuzetno sam ponosan na postignute nagrade i želim da se zahvalim svim našim zaposlenima u Evropi koji i dalje neumorno rade na tome da nam pomognu u ispunjavanju obaveza”, rekao je izvršni direktor Unikredita Žan Pjer Mustijer.

Tags
Back to top button