PКS ponovo aktivirala Кovid – 19 info servis za privredu – Bankar.rs
MAKROEKONOMIJASLIDERSVE VESTI

PКS ponovo aktivirala Кovid – 19 info servis za privredu

Privredna komora Srbije ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima o poslovanju.

PKS, povodom aktuelne situacije izazvane širenjem korona virusa, ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama, piše u saopštenju.

Stručne službe PКS u stalnom su kontaktu sa svim nadležnim institucijama i organizacijama, kao i poslovnim asocijacijama u inostranstvu, i blagovremeno će informisati privrednike u vezi sa poslovanjem kako na državnom, tako i na regionalnom i globalnom nivou.

Кomora će na portalu objavljivati najvažnije vesti, saopštenja, odluke nadležnih organa i sve druge informacije važne za poslovnu zajednicu kako bi privrednici dobili obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja.

Privrednici se PКS mogu obratiti mejlom na [email protected] Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Tags
Back to top button