Kako će izgledati BIZIT 2020 – Bankar.rs
SVE VESTI

Kako će izgledati BIZIT 2020

Konferencija BIZIT 2020 će biti veliki poslovno događaj hibridnog tipa, u dva formata live i online. Pridružite se 4. i 5. novembra uživo u Klubu poslanika ilir pratite online sa bilo kog mesta.

BIZIT nije konferencija o Covid-u, ali jeste konferencija o digitalnim odgovorima na poslovne probleme koje je Covid inicirao. Već neko vreme, u razgovorima sa kolegama iz IT kompanija slušam priče o tome kako sada imaju posla više nego ikada pre – osim tekućih poslova rešavaju i zahteve korisnika da im se obezbedi rad od kuće, uvede bolja kontrola rezultata, inovira infrastruktura, bezbednost podigne na viši nivo… Kolateralna dobit je da ćemo posle zdravstvene krize biti na višem stepenu digitalizacije nego što smo bili pre nje i prilično je jasno da bi bez krize taj napredak bio sporiji.

Šta smo dobro uradili i šta još možemo bolje u vremenu pred nama da učinimo kako bismo ublažili posledice krize su teme o kojima ćemo razgovarati na BIZIT-u. Pridružite nam se uživo ili online

BIZIT live

U Klubu poslanika će se okupiti predavači i neveliki broj posetilaca. Ukoliko želite da program BIZIT-a pratite uživo, prijavite se već sada. Mesta još uvek ima, ali je njihov broj ograničen – svaka druga fotelja će biti prazna.

BIZIT će svakako malo izguditi na festivalskoj atmosferi zbog manjeg broja učesnika, ali će baš zbog toga učesnici dobiti više na udobnosti. Imaće više vremena za sastanke sa predavačima i međusobno, više prostora za uživanje uz kafu na terasi, više komfora u restoranu, više prilika za učestvovanje u zabavnim kvizovima i više naše brige da sve bude kako je planirano.

Praćenje konferencije uživo iz udobnih fotelja će biti i poseban vizuelni doživljaj zbog moćne scenografije koju zahteva online prenos.

BIZIT online

Program BIZIT-a će u realnom vremenu pratiti veliki broj gledalaca širom regiona, putem BizitTV video linka. Osim kvalitetnih prezentacija i panel diskusija online publika će imati priliku da aktivno učestvuju u programu – postavlja pitanja predavačima, učestvuje u nagradnim kvizovima, testira servise kućne dostave…

U pauzama programa za sve online učesnike će biti organizovani sastananci sa predavačima putem video conference platforme a kao posebnu privilegiju, samo za online publiku najavljujemo pretpremijeru dokumentarnog filma “Galaksija – računar koji je odbio da umre“ koji govori o tome kako su pre skoro četiri decenije Voja Antonić i Dejan Ristanović sa grupom saradnika konstruisali prvi personalni računar Galaksija. U tom filmu će ostati zabeležen i poslednji interju sa Zoranom Modlijem, velikim prijateljem BIZIT-a i svih nas.

Posetite sajt BIZIT-a, upoznajte predavače, pogledajte sadržaj i prijavite se za live ili online učestvovanje.

Tags
Back to top button