Eurobank tradicionalno generalni sponzor manifestacije „Noć knjige“ – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

Eurobank tradicionalno generalni sponzor manifestacije „Noć knjige“

Regionalna manifestacija „Noć knjige“ održaće sedvadeset drugi put po redu od 26. do 28. juna pod pokroviteljstvom Eurobanke.

Kao kompanija koja svoje društveno odgovorno poslovanje temelji na promocijiobrazovanja i kulture, Eurobank godinama unazad podržava ovaj regionalni događaj, saželjom da popularizuje čitanje i približi knjige široj čitalačkoj publici.

Brinući o zdravlju čitalaca i zaposlenih, u skladu sa aktuelnom situacijom i sa ciljem dase izbegnu gužve, ovogodišnja manifestacija trajaće tri dana, a ljubitelji dobre knjigeimaće priliku da u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, uz velike popuste,kupe svoje omiljene naslove na čak 60 lokacija u preko 30 gradova u Srbiji i regionu.Popusti će takođe važiti i za online kupovinu, putem sajtova izdavačke kuće Laguna iknjižare Delfi.

Manifestacija „Noć knjige“ pokrenuta je 2009. godine i od tada je najposećeniji događajkoji promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga. Pored više od 50.000naslova, posetioce i ove godine očekuju fantastični popusti, pokloni i promocije, kao idruženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a knjižare će u petak i subotu biti otvoreneod 09 do 23 sata, a u nedelju od 09 do 21 čas.

Podrška kulturi i obrazovanju jedan je od najvažnijih stubova korporativne društveneodgovornosti Eurobanke i razlog zbog kojeg je ova kompanija, već 17. put zaredom,generalni sponzor “Noći knjige”

Tags
Back to top button