Otvorena nova ekspozitura ALTA Banke na Altini – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Otvorena nova ekspozitura ALTA Banke na Altini

ALTA Banka otvorila je novu ekspozituru u naselju Altina, u Zemunu na adresi Ugrinovačka 212. Otvaranjem nove ekspoziture i opremanjem po najnovijim bankarskim standardima ALTA Banka ostaje pouzdan partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije.

“Nastavljamo da razvijamo poslovanje ALTA Banke i približavamo se potrebama stanovništva. Želimo da pokažemo našim klijentima na Altini da smo prepoznali potrebu da proširimo mrežu i omogućimo im da brže i lakše koriste usluge i prozvode ALTA Banke. U novootvorenoj ekspozituri zainteresovani građani će moći da obavljaju svoje svakodnevne finansijske transakcije ali i da se detaljno upoznaju sa ponudom Banke, koja nudi niz atraktivnih proizvoda kako za stanovništvo tako i za privredu. Verujemo da će rad ekspoziture pozitivno uticati na jačanje lokalne infrastrukture i podsticanje ekonomskog razvoja Altine”, rekao je Dragoslav Krpić, direktor ekspoziture ALTA Banke.

Pored redovne ponude, ALTA Banka svima koji do kraja septembra ove godine otvore platni račun u novoj ekspozituri u naselju Altina poklanja 6 meseci održavanja platnog računa bez naknade.

Tags
Back to top button