Addiko banka donirala Institutu ‘Torlak’ dva miliona dinara – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

Addiko banka donirala Institutu ‘Torlak’ dva miliona dinara

Adiko (Addiko) banka u Srbiji saopštila je danas da je donirala beogradskom Institutu za virusologiju, vakcine i serume “Torlak” dva miliona dinara za kupovinu neophodnog laboratorijskog materijala, radi što većeg obuhvata testiranja stanovnika Srbije na koronavirus.

Predsednik Izvršnog odbora Adiko banke Vojislav Lazarević rekao je da je u ovom momentu jedna od ključnih mera u delovanju protiv širenja epidemije brzo reagovanje, testiranje što većeg broja ljudi i obrada tih rezultata i da su iz te banke želeli da daju doprinos u ovoj borbi.

“Veoma je važno da u ovom periodu budemo savesni i ujedinjeni i da svako od nas pokaže odgovornost prema svojoj okolini, a mi kao banka na ovaj način pružamo podršku i širem delu zajednice u kojoj poslujemo”, izjavio je Lazarević.

Adiko banka omogućila svojim klijentima da obave sve bankarske poslove brzo i sigurno, putem “mBanking” ili “ebanking” aplikacije, što predstavlja dodatnu pogodnost u uslovima ograničenog kretanja koje je na snazi, u skladu sa preporukom Vlade Srbije, poručili su iz te banke.

Tags
Back to top button