Otvorena nova eskpozitura Banca Intesa u Subotici – Bankar.rs
DOMAĆE BANKE

Otvorena nova eskpozitura Banca Intesa u Subotici

U skladu sa najnovijim standardima Intesa Sanpaolo grupacije, a u korak sa aktuelnim svetskim trendovima, Banca Intesa je otvorila novu ekspozituru u ulici Dimitrija Tucovića 2, u Subotici. Ekskluzivni prostor u kom klijenti imaju mogućnost da iskuse savremeni način bankarske usluge je treći tog tipa u Srbiji.

Komforan prostor od oko 500 kvadratnih metra opremljen je tako da se klijenti osećaju što prijatnije, a u okviru ekspoziture mogu da pročitaju novine ili koriste besplatni bežični internet (WiFi). Na samom ulazu je smešten Info pult, mesto dobrodošlice na kojem klijenti mogu da dobiju odgovore na pitanja i odakle će biti upućeni ka ostalim delovima ekspoziture. Za još veću udobnost i bolju komunikaciju, uvedene su i sedeće blagajne.

Poseban deo objekta namenjen je uslugama savetovanja za fizička lica, preduzetnike i mala preduzeća. Radno vreme nove ekspoziture radnim danima je od 8 do19 časova, subotom od 9 do 14 časova, a klijentima je na raspolaganju i Zona 24h – izdvojeni prostor u ulaznom delu ekspoziture u kojem se nalazi bankomat.

Tags
Back to top button