Đanluka Boreli novi predsednik Izvršnog odbora Kredi agrikol banke u Srbiji – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Đanluka Boreli novi predsednik Izvršnog odbora Kredi agrikol banke u Srbiji

Đanluka Boreli (Gianluca Borrelli) imenovan je za predsednika Izvršnog odbora Kredi agrikol (Crédit Agricole) banke u Srbiji, saopštila je danas ta banka.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da preuzmem ovu izazovnu poziciju. U ovom trenutku, moj fokus je na onome što možemo da uradimo kako bismo dodatno podržali naše klijente, kolege i društvo u celini, istovremeno pružajući i snažnu podršku inicijativama koje su već pokrenute od strane Narodne banke Srbije i Vlade”, kazao je Boreli koji ima 25 godina profesionalnog iskustva na različitim poslovima u Italiji.

Istako je da će Kredi agrikol banka u Srbiji, kao deo Kredi agrikol grupe, jedne od najsnažnijih finansijskih institucija na svetu, uraditi sve što je potrebno kako bi podržala realnu ekonomiju i sigurnost štednje klijenata.

“Udvostručili smo napore da sagledamo potrebe svojih klijenata i da im svakodnevno pružamo podršku u vezi sa digitalnim servisima banke. Pokrenuli smo i nekoliko inicijativa poput besplatnog dozvoljenog minusa za sve zdravstvene radnike koji se bore u prvim redovima, i kojima bih ovom prilikom želeo lično da se zahvalim”, kazao je Boreli.

Dodao je da Kredi agrikol banka “želi da bude tu za svoje klijente u ovim izazovnim vremenima i da pomogne u obnovi ekonomskog rasta” i da je čvrsto uveren u brz oporavak i “zasluženu pozitivnu budućnost Srbije”.

Kredi agrikol banka u Srbiji ima 74 filijale, više od 900 zaposlenih i oko 300.000 klijenata.

Beta

Tags
Back to top button