Direktna Banka donirala sredstva za kupovinu tri respiratora – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

Direktna Banka donirala sredstva za kupovinu tri respiratora

Direktna Banka je obezbedila sredstva za nabavku tri respiratora potrebnih za lečenje pacijenata sa najtežim oblicima bolesti Covid-19.
Respiratori će biti raspoređeni u zdravstvene centre širom Srbije.
Direktna Banka i u vanrednim okolnostima pruža kontinuiranu podršku svim svojim klijentima i zaposlenima, preduzimajući maksimalne preventivne i higijenske mere u svojim poslovnim prostorijama, uz prilagođeno radno vreme ekspozitura i organizaciju rada od kuće.
“Banka je podržala Odluku Narodne banke Srbije sa ciljem sprovođenja privremenih mera za očuvanje stabilnosti finansijskog sistema, čime je njenim klijentima obezbedila mogućnost zastoja u otplati obaveza, dok je za sve korisnike sa navršenih 65 i više godina obezbedila olakšice u načinu preuzimanja njihovih penzija”, navodi se u saopštenju.
U cilju prevencije i zaštite zdravlja, Direktna Banka sve svoje klijente na redovnoj bazi savetuje da u što većoj meri, a kada god je to za njih moguće, koriste digitalne servise, poput e-banking i m-banking aplikacija, platne kartice, kao i bankomate, poručuju iz banke.
Tags
Back to top button