Prvi online meetup Impact Huba – Bankar.rs
SVE VESTI

Prvi online meetup Impact Huba

Startapovi u Srbiji imaju veliki tehnički talenat i ambiciju da stignu do svetskih tržišta. Grade i razvijaju rešenja koja imaju potencijal za skaliranje, ali privlačenje investitora i kupaca im je najveći izazov. Uz to, šanse za prikupljanje kapitala i pristup resursima za iznošenje ovih proizvoda na tržište na kome mogu skalirati su veoma mali ako pričamo o startapima koji posluju iz Srbije.

WE Founder Meetup-i u 2020. godini počivaju na lekcijama naučenim u prethodnim godinama i zasnivaju se na mnoštvu saradnji, susreta i razgovora koje smo vodili sa velikom brojem preduzetnica i preduzetnika.

Tokom ove serije Meetup-a govoriće se o izazovima sa kojim se suočavaju različiti preduzetnici i preduzetnice i osnivači startapa prilikom traženja kupaca na međunarodnim tržištima. Razgovaraće se o tome kako ljudi i kompanije u Singapuru ili Njujorku mogu da saznaju nešto o srpskom startap ekosistemu i vrednosti srpskih prozvoda.

Prvi Meetup iz serije ENTERPRENEUR 2 ENTERPRENEUR vodiće Gaia Montelaici suosnivačica SxSE Venture Builder i Žarko Kaluđerović startap portfolio menadžer. Oni će predstaviti preduzetnice sa kojima sarađuju na internacionalnom nivou. Podeliće iskusutvo Maje Zečević, koja je biomedicinska naučnica i izvršna direktorka health startapa i koja vodi uspešnu karijeru u Silikonskoj dolini.

Plan razgovora:

4 pm – Connecting to Peer Entrepreneurs inMarkets of Scale; Why and How

4:20pm – Questions and answers

4:45pm – Networking 

Tags
Back to top button