Al Dahra na onlajn licitaciji prodaje mehanizaciju PKB-a – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

Al Dahra na onlajn licitaciji prodaje mehanizaciju PKB-a

Kompanija Al Dahra, koja od oktobra 2018. godine u posedu ima nekadašnju imovinu PKB-a, nudi na aukciji polovnu mehanizaciju korišćenu u ovom kombinatu. Na onlajn licitaciji PKB mehanizacije prodaje se više od 500 poljoprivrednih mašina.
Kako kažu u kompaniji, Al Dahra modernizuje mehanizaciju, pa sad poljoprivrednici imaju šansu da povoljno dođu do polovnih mašina korišćenih u PKB-u.
Sve mašine mogu se i pogledati na imanjima Al Dahre u Beogradu, a sajt na kojem se može licitirati je www.aukcijealdahra.rs.
U ponudi su plugovi, prese, tanjirače, prskalice… Na primer, plug KUHN 121 MM3 iz 2003. godine prodaje se za 80.000 dinara, sejalica osmoredna Becker Kongskilde Aeromat 8 je 1.200.000 dinara, a presa Welger AP 730 500.000 dinara. Na prodaju su i agregati za navodnjavanje, prikolice i cisterne…
Al Dahra (Al Ain Holding) trenutno u posedu ima oko 17.000 hektara nekadašnjeg vlasništva PKB-a, a njeno je i preduzeće Rudnap agrar koje, prema podacima kompanije ukupno raspolaže sa 799 hektara, od čega je 511 hektara u vlasništvu, a ostalo u dugoročnom zakupu.
Izvor: ekapija
Tags
Back to top button