Milenijum osiguranje obeležava 29 godina od osnivanja – Bankar.rs
OSIGURANJESLIDERSVE VESTI

Milenijum osiguranje obeležava 29 godina od osnivanja

Osiguravajuće društvo Milenijum osiguranje ovog marta obeležava 29 godina od osnivanja, u uverenju da je postepenim i promišljenim razvojem zauzelo značajno mesto na tržištu osiguranja Srbije , kao i da će naredni, jubilarni rođendan, proslaviti u punom zamahu, po izlasku iz globalne pandemijske situacije.

“Nastali smo u ekonomski izazovnom periodu za poslovanje, 1992. godine, i od tada se kroz kontinuirano usavršavanje i osluškivanje potreba tržišta i naših osiguranika, trudimo da pružimo najkvalitetnije usluge u domenu osiguranja”, rekao je predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja, Ljubiša Veljković.

Veljković je istakao da Milenijum osiguranje ima preciznu razvojnu strategiju da upornim i predanim radom bude lider u pružanju kvalitetnih usluga na tržištu osiguranja.

“Zahvaljujući požrtvovanosti naših stručnjaka kao društvo smo ostvarivali kontinuirani uspon u prethodnih 29 godina. Tim putem ćemo nastaviti, jer smo svi mi u Milenijum osiguranju sigurni da još nismo ispunili svoj puni potencijal i da imamo prostora za dalji razvoj”, rekao je on.

Veljković je dodao da zadovoljni korisnici prepoznaju kvalitet usluga Milenijum osiguranja, što svakodnevno potvrđuju. “Takođe, izuzetno nam je važna podrška koju na putu daljeg razvoja imamo sa strane naših akcionara i partnera izvan Srbije”, rekao je Veljković.

Kao predsednik IO Milenijum osiguranja, Veljković je čestitao 29. rođendan društva svim zaposlenim u Milenijum osiguranju i zahvalio im na predanom radu. “Svi znamo da prethodna godina ni za koga nije bila laka, da smo se suočili sa brojnim izazovima zbog pandemije, ali je, uprkos tome, ova godina za nama pokazala da imamo snagu da očuvamo naš sistem i u teškim trenucima. Verujem da ćemo naš 30. rođendan proslaviti kako dolikuje, sa paletom izuzetno kvalitetnih novih i starih usluga, u punom tržišnom zamahu”, kazao je Veljković.

Milenijum Osiguranje a.d.o. Beograd osnovano je 1992. godine kao „DDOR Stankom Osiguranje“. Kompanija je 2001. godine promenila ime u Milenijum Osiguranje a.d.o. Kao sigurna i poželjna investicija, Milenijum Osiguranje a.d.o. postalo je prvo domaće osiguravajuće društvo u koje je sa većinskim udelom ušao strani capital – hrvatska osiguravajuća kompanija Croatia Osiguranje d.d. je 2003. godine je postala vlasnik 99,78 odsto osnovnog kapitala, da bi početkom 2017. godine postala vlasnik i svih 100 odsto osnovnog kapitala Milenijum Osiguranja a.d.o
Milenijum Osiguranje a.d.o. Beograd u Srbiji danas zapošljava više od 300 ljudi, a preko filijala u Novom Sadu, Subotici, Čačku, Nišu i Kragujevcu, i razuđene mreže ekspozitura i zastupnika, pokriva potrebe za osiguranjem građana širom Srbije.

Tags
Back to top button