Strateško partnerstvo Accor Grupe i Vise – Bankar.rs
ANALIZEKOMPANIJESVE VESTI

Strateško partnerstvo Accor Grupe i Vise

Accor, vodeća svetska ugostiteljska grupa, i Visa, globalni lider u digitalnom plaćanju, najavili su globalno partnerstvo kako bi svim članovima programa ALL-Accor Live Limitless lojalnosti doneli nova iskustva sa plaćanjem.

Partnerstvo će okupiti Accor-ov program lojalnosti i Visa-ine mogućnosti plaćanja za stvaranje nove Visa kartice.
Članovi koji se prijave za novu Visa karticu moći će je koristiti za svakodnevne kupovine gde god je Visa prihvaćena. Accor će sarađivati ​​sa partnerskim Visinim finansijskim institucijama i bankama na ključnim tržištima u Evropi, Severnoj i Južnoj Americi, Bliskom Istoku i azijsko-pacifičkoj regiji kako bi izdao novu ALL Visa karticu.
Članovima će nuditi prilagođene nagrade na temelju želja kupaca i mogućnosti zarade više bodova lojalnosti tokom boravka u Accor imovini ili prilikom kupovine.

Accor ima portfolio jakih i ikoničnih brendova iz svih segmenata na najperspektivnijim tržištima širom sveta. Kroz strateške akvizicije i partnerstva sa prestižnim luksuznim i lifestyle brendovima kao što su Raffles, Fairmont, Sofitel, Banyan Tree, Mondrian i Delano, Grupa nudi jedinstveno iskustvo kroz svojih 39 hotelskih marki, u više od 5.000 hotela i rezidencija na 110 destinacija.

Kroz partnerstvo sa Visom, Accor povećava prednosti svog nedavno pokrenutog programa lojalnosti, ALL – Accor Live Limitless, svojoj lojalnoj bazi od 64 miliona članova i više od 250 miliona klijenata širom sveta.

Uvođenje ALL Visa kartice omogućit će Accor grupi da privuče kupce i izvan njihovog boravka, putem vodećeg industrijskog programa lojalnosti, nudeći svim članovima mogućnost zarađivanja bodova, uživanja u novim iskustvima i još više hotelskih noćenja.

Izvor: Indikator.ba

Tags
Back to top button