Vodeća konferencija o hotelskim investicijama u jugoistočnoj Evropi – Adria Hotel Forum, 18. i 19. februara u Zagrebu – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Vodeća konferencija o hotelskim investicijama u jugoistočnoj Evropi – Adria Hotel Forum, 18. i 19. februara u Zagrebu

Adria Hotel Forum (AHF), vodeća konferencija o hotelskim investicijama u jugoistočnoj Evropi ove godine će se održati 18. i 19. februara u Hilton Garden Inn u Zagrebu. AHF okuplja sve relevantne aktere, uključujući međunarodne stručnjake, predsednike i članove odbora najvećih regionalnih i globalnih hotelskih kompanija, ministre, investitore, institucionalne predstavnike, financijske institucije, konsultante, arhitekte, pravnike i druge stručnjake.

Do sada je AHF okupio više od 1800 polaznika, 250 panelista, 100 okruglih stolova i prezentacija te više od 150 partnera.

“Imena partnera AHF govore sama za sebe: Hoteli Orbis Hotel / Accor Hotels, Hilton Worldwide, InterContinental Hotels Group, Colliers International, Savills, Falkensteiner Hotels & Resorts, STR, Zagrebačka banka, član UniCredit Group, Erste & Steiermarkische banka, Valamar Riviera, Arena Hospitality Group, HRS, Hotel & Destination Consulting, Hrvatski Telekom i mnogi drugi”, navode organizatori.

AHF okuplja ključne igrače i koji će diskutovati o najnovijim trendovima ulaganja u hotele, potencijalnim investicionim projektima i razmeniti održive ideje koje podstiču i pomažu razvoju industrije i zajednice.

“Naš je cilj naglasiti komunikaciju i razmenu mišljenja, kao i da prezentujemo primere iz sveta koji su osigurali razvoj turizma u njihovim regijama. Forum je zamišljen kao grupa odabranih učesnika u industriji koji svojim delovanjem mogu doneti važne i potrebne strukturne promene”, navode organizatori.

Tags
Back to top button