Unikredit banka sertifikovana kao najbolji poslodavac u Srbiji – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Unikredit banka sertifikovana kao najbolji poslodavac u Srbiji

Unikredit (UniCredit) banka Srbija i Unikredit grupa dobili su sertifikat “Top Employers” kao jedan od vodećih poslodavaca u Srbiji i u Evropi zbog izvanredne ponude za zaposlene, saopštila je ta banka.

Godišnje međunarodno istraživanje, koje sprovodi “Top Employers Institut” sa sedištem u Holandiji, prepoznaje vodeće poslodavce širom sveta i to one koji pružaju odlične uslove za zaposlene i neguju i razvijaju talente na svim nivoima organizacije, a lokalni sertifikati dodeljeni su, pored Srbije, u još sedam zemalja članica Unikredit grupe, navedeno je u saopštenju.

Direktorka Direkcije ljudskih resursa Unikredit banke Srbija Ivana Ivić kazala je da su u banci ponosni što su prepoznati kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji i Evropi.

“Ovaj sertifikat još jednom pokazuje da smo mi primer dobre prakse kada je u pitanju odnos prema zaposlenima, gde su razvoj i napredovanje na prvom mestu”, kazala je Ivić.

Naglasila je da je Unikredit banka posvećena održavanju ravnoteže između privatnog i poslovnog života zaposlenih.

“U prilog tome, između ostalih dobrih primera, govori i činjenica da svi zaposleni imaju slobodan dan za svoj rođendan, a koleginice i kolege čija deca kreću u prvi razred osnovne škole taj dan provode sa njima umesto na poslu”, rekla je Ivić.

“Top Employers Institut” ocenjivao je uslove za zaposlene Unikredit Banke na osnovu sledećih kriterijuma: strategija talenata, planiranje radne snage, akvizicija talenata, uvođenje novih zaposlenih u rad, učenje i razvoj, upravljanje poslovnim rezultatima, razvoj veština rukovođenja, upravljanje karijerom i sukcesijom, plaćanje i nagrađivanje i korporativna kultura.Beta

Tags
Back to top button