“Career paths connects” – Najznačajniji edukativni sajam u regionu posvećen svim srednjoškolcima i studentima – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

“Career paths connects” – Najznačajniji edukativni sajam u regionu posvećen svim srednjoškolcima i studentima

Prvi edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS” će se održati 25. januara 2020. godine u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu.

Najznačajniji edukativni sajam u regionu održava se pod pokroviteljstvom Hipotekarne banke AD Podgorica i Podravske banke iz Hrvatske.

Uđite u svet Career Paths-a i uz pomoć renomiranih stručnjaka za karijeru, mudro i promišljeno oblikujte svoju budućnost.

Od početka 2020. tim stručnjaka dostupan je i u kancelariji u Hrvatskoj koja će biti zadužena za čitav region – Dolly Predovic, profesorica na Bocconiju više od 20 godina, Jasmina Bagarić, uspešna hrvatska preduzetnica koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store, te Josipa Bagarić, stručnjakinja za ljudske potencijale, koja je radila u Ralph Laurenu u Njujorku, Ženevi i Minhenu otvaraju vrata Career Paths-a gde će, po uzoru na svetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svetskim stručnjacima jasnije definišu gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva. Posetite prvi edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS” koji će se održati 25. januara 2020. godine u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu i saznajte kako kvalitetno ostvariti svoje profesionalne potencijale.

Posetioci sajma će interaktivno učestvovati u procesu međusobnog upoznavanja sa izlagačima iz cele Evrope, SAD-a i Azije. Štandovi brojnih poznatih univerziteta poput italijanskog Bocconija ili španske IE Business School približiće svoja znanja i kriterijume budućim studentima te im samim time olakšati proces upisa na njihove prestižne fakultete.

Takođe, na sajmu će biti prisutne respektabilne letne škole i strani internati sa svojim zanimljivim programima za uzrast od 12+, što čini “Career Paths Connects” odličnom prilikom i za mlađe uzraste.

Predviđena je i panel diskusija te predavanja stručnjaka s inspirativnim životnim pričama, poput Tanye Golešić, kanađanke hrvatskog porekla koja trenutnoo obavlja funkciju predsednice modnog mogula Jimmy Choo-a za Severnu i Južnu Ameriku, Davora Tomaškovića, predsednika Uprave Croatia osiguranja te Louise Tingstrom, glavne PR stručnjakinje u UniCredit grupi i partnerke u u londonskoj agenciji za odnose s javnošću.

Ovaj sajam odlična je prilika za sve mlade, one koje žele ostati u svojim zemljama, kao i one koji žele ostvariti bogate međunarodne karijere.

Career Paths osnovan je 2014. u Milanu u Italiji, a tim stručnjaka okupljen pod istim imenom započinje svoje regionalno delovanje otvaranjem predstavništva u Hrvatskoj. Ovo je izuzetna prilika da se sve nedoumice, zbunjenost, ali i nesigurnost u odabiru pravog karijernog puta svedu na minimum, uz ovaj individualni i drugačiji pristup profesionalnom životu. Pomoć stručnjaka za karijeru najbolje je rešenje za realizaciju velikih želja učenika ali i njihovih roditelja, za definisanje jasne vizije i postavljanje dostižnih ciljeva.

Tags
Back to top button