Violeta Kovačević proglašena za najboljeg finansijskog direktora Srbije – Bankar.rs
SVE VESTI

Violeta Kovačević proglašena za najboljeg finansijskog direktora Srbije

Violeta Kovačević iz kompanij Merkator-S proglašena je za najboljeg finansijskog direktora u Srbiji u 2019. godini. O laureatu je ove godine odlučivao žiri koji su činili urednika NIN-a Milan Ćulibrk, partner u revizorskoj Dilojt Dejan Mraković, partner u Krou RS Đorđe Dimić, kao i sami članovi Udruženja finansijskih direktora Srbije.

“Nagrada za CFO-a godine je za mene velika čast i predstavlja posebno priznanje jer je proisteklo od asocijacije finansijskih direktora Srbije, i naših partnera Dilojta, Krou RS i časopisa NIN”, istakla je Kovačević i dodala da je prepoznata uloga finansijskog direktora kao integratora koji povezuje sve sektore unutar kompanije.

Nagradu je uručio Milan Bukumirović, predsednik Udruženja finansijskih direktora Srbije, ističući da je ova nagrada važna zbog promocije finansijke struke i dobre prakse u sektoru finansija.

Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) je jedina strukovna asocijacija, koja okuplja finansijske direktore na teritoriji Republike Srbije s ciljem podsticanja profesionalnog razvoja i povezivanja i stvaranja boljeg poslovnog okruženja.

N1

Tags
Back to top button