Expobank od danas postaje Adriatic Bank – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Expobank od danas postaje Adriatic Bank

Expobanka A.D. Beograd od danas zvanično posluje pod imenom Adriatic Bank A.D. Beograd.

Promena naziva banke, jedna je u nizu strateških aktivnosti koje će doprineti stvaranju vizuelne asocijacije sa bankom koja će posvećeno raditi na pružanju kvalitetnih usluga klijentima, prilagođenih njegovim savremenim potrebama.

Nakon promene imena, Adriatic Banka A.D. Beograd će u predstojećem periodu uvoditi i novu poslovnu aktivnost na novoj lokaciji u kuli Skajlajn Beograd, u okviru koje će se pružati usluge privatnog bankarstva. Osim kancelarijskog prostora za ovaj segment poslovanja, planirano je i otvaranje nove filijale u sklopu Skajlajn kule, koja će ponuditi moderno bankarsko iskustvo.

„Naš primarni fokus će biti usmeren ka visoko personalizovanim uslugama za klijente, pružanju finansijske podrške privredi i sektoru malih i srednjih preduzeća. Radujemo se prilikama koje ove promene donose i uložićemo napore da se istaknemo kao banka koja će na konkurentnom bankarskom tržištu pružiti brzinu i sigurnost svojim klijentima“, istakao je novi predsednik Izvršnog odbora Adriatic banke Đorđe Lukić.

Podsećamo, u aprilu ove godine, većinski vlasnik Adriatic Bank preuzeo je Expobank A.D. Beograd sa ciljem proširenja uspešnog poslovanja na tržište Srbije. Nova uprava, sa izuzetnim stručnim referencama i bogatim iskustvom iz oblasti finansija i bankarstva, predstavlja garanciju za buduće uspešno poslovanje banke. Poslovna strategija će biti usmerena na stvaranje sigurne i pouzdane institucije koja će na brz i jednostavan način komunicirati sa klijentima.

BIZLife

Tags
Back to top button