Milica Mandić u sastavu Visa tima za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine – Bankar.rs
KOMPANIJESVE VESTI

Milica Mandić u sastavu Visa tima za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine

Visa, globalni partner tehnologije plaćanja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama do 2032. godine je predstavila svoj sastav sportista Visa tima za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. Predstavljajući 43 tržišta Visa trenutno u svom timu ima više od 70 sportista u preko 30 sportova, uključujući i nove sportove u okviru igara: surfovanje, skejtbording i sportsko penjanje. U timu je i tekvondistkinja Milica Mandić, olimpijska šampionka iz Londona.
Ovo je objavljeno na Samitu Visa tima koji je održan u Centru za inovacije kompanije Visa u San Francisku. Samit sportistima pruža mogućnosti da unaprede svoju finansijsku pismenost, izvuku korist iz digitalnih transakcija i unaprede svoj lični brend, prenosi portal eKapija.

– Kao jedan od najstarijih partnera Međunarodnog olimpijskog komiteta, Visa se raduje predstojećim Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Igre u Tokiju 2020. godine, najveće do sada, biće ispraćene sa preko 7.000 sati programa i tri milijarde minuta strimovanog sadržaja – otkriva Kris Kurtin, brend i marketing menadžer za inovacije, Visa.

– Čast mi je da sam deo Visa tima i da delim sa drugima duh ovog globalnog brenda koji se zalaže za prihvatanje različitosti – navela je Milica Mandić, kojoj brend Visa pruža podršku od 2016. i Olimpijskih igara u Riju. – Učešće na Olimpijadi za mene uvek predstavlja jedinstveno iskustvo i cilj koji me motiviše tokom cele sportske karijere.

Sastav Visa tima za Tokio 2020. godine uključuje još olimpijskih pobednika (Simon Bajls, gimnastika, SAD, Kejti Ledeki, plivanje, SAD i Jelisaveta Mereško, paraplivanje, Ukrajina), kao i svetske šampione (Megan Rapino, fudbal, SAD, P. V. Sindu, badminton, Indija i Marijana Pahon, BMX, Kolumbija), kao i nove učesnike Olimpijade i Paraolimpijade (Kanoa Igaraši, surfovanje, Japan, Popi Star, skejtbording, Australija i Šona Makol, sportsko penjanje, Kanada).
Tags
Back to top button