Eurobank donirala opremu ekonomskoj školi “Stana Milanović” iz Šapca – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

Eurobank donirala opremu ekonomskoj školi “Stana Milanović” iz Šapca

U prisustvu predstavnika Eurobanke, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i direktora, nastavnika i učenika, danas je u Ekonomskoj školi „Stana Milanović“ u Šapcu otvorena nova elektronsko-jezička laboratorija, dok je školska biblioteka opremljena lap topovima koji omogućavaju đacima da knjige čitaju i u elektronskom formatu.

Najsavremenija oprema za učenje stranih jezika, ukupne vrednosti više od 1 milion dinara, obezbeđena je sredstvima prikupljenim humanitarnom Mastercard karticom „Eurobank Veliko srce“, u okviru projekta „Škola kao nacrtana za Vas“.

„Od svog osnivanja u Srbiji 2003. godine, Eurobanka neprekidno kombinuje strategiju dinamičnog i uspešnog rasta sa doprinosom zajednici u kojoj posluje, kroz brojne projekte i inicijative. Zadovoljstvo mi je što smo prošle godine pokrenuli prvi samostalni projekat pod nazivom „Škola kao nacrtana za Vas“, koji je podržalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i Gradski sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu. Učenici Prve ekonomske škole u Beogradu su u junu mesecu dobili moderno opremljen kabinet za statistiku i računovodstvo, a danas smo u Šapcu zvanično otvorili savremenu elektronsko jezičku laboratoriju, koja će biti na raspolaganju svim učenicima Ekonomske škole „Stana Milanović“. Posebnu zahvalnost dugujemo našim klijentima, korisnicima humanitarne Mastercard kartice „Eurobank Veliko srce“ koji su prepoznali važnost ovog projekta i redovnim korišćenjem kartice doprineli njegovoj realizaciji.“ izjavila je Slavica Pavlović, predsednik izvršnog odbora Eurobank.

„Eurobanka je vrednovala kvalitet projekta kao i agilnost škole, zadovoljila potrebe učenika i pokazala ozbiljnu društvenu odgovornost. Svi oni koji ulažu u kvalitet obrazovanja u Srbiji biće naši dragi partneri i uvek podržani od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Mislim da je ovo suštinsko ulaganje u budućnost Srbije.“ istakao je dr Aleksandar Pajić, Posebni savetnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Tags
Back to top button