Addiko Bank nagrađena za najbolju evropsku inovaciju – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEINOSTRANE BANKEINOVACIJESVE VESTI

Addiko Bank nagrađena za najbolju evropsku inovaciju

Jedinstvena Addiko Virtuelna poslovnica proglašena je najboljom evropskom bankarskom inovacijom u celoj Evropi te je Addiko banci na svečanoj ceremoniji u Pragu uručena nagrada Retail Banking Europe Awards 2019 – Best Product Innovation.

Retail Banking Europe Awards dodeljuju se najistaknutijim i najinovativnim bankarskim institucijama i njima se odaje priznanje za najbolje bankarske prakse u poslovanju sa građanstvom u Evropi, piše portal Privredni.hr

Svoju odluku o odabiru upravo Addiko Virtuelne poslovnice međunarodni stručni žiri argumentovao je uspešnim predstavljanjem novog proizvoda/usluge koji je kroz uvođenje jedinstvene usluge-proizvoda i inovativnu utilizaciju tradicionalnih i modernih digitalnih kanala unapredio bankarsku praksu i doprineo poslovanju banke diferencirajući je na korisnicima relevantan način.

Addiko banka je u februaru 2019. predstavila Addiko Virtuelnu poslovnicu, prvu digitalnu poslovnicu u Hrvatskoj koja klijentima svih banaka omogućava u potpunosti digitalan kreditni proces bez potrebe za odlaskom u poslovnicu, te proces otvaranja tekućeg računa. Celi kreditni proces je od početka do kraja, od prijave do odobrenja i digitalnog potpisivanja dokumentacije u potpunosti online.

 „Živimo u veoma kompetitivnom vremenu gde jednog lidera pritiska puno brzih, digitalnih i inovativnih izazivača. Pobednik u bankarstvu će biti onaj koji svojim korisnicima ponudi jednostavne, brze i moderne usluge koje odgovaraju njihovim potrebama. Klijenti danas žele više, brže, bolje i očekuju besprekorno digitalno korisničko iskustvo. Addiko Virtuelna poslovnica nudi sve to. Ona je digitalna transformacija na delu i ponosni smo što smo predstavili bankarstvo budućnosti, dostupno već danas“, izjavio je prilikom preuzimanja nagrade Relja Marković, izvršni direktor Digitalne transformacije Addiko banke Hrvatska.

Tags
Back to top button