Država prodaje nekretnine – najskuplja 4,4 miliona evra – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Država prodaje nekretnine – najskuplja 4,4 miliona evra

Republička direkcija za imovinu ponudila je na prodaju državne nekretnine u 18 gradova i opština širom Srbije, a najskuplja je nekretnina na teritoriji beogradske opštine Savski venac, čija je početna cena 4,4 miliona evra.

Tu nekretninu u Maglajskoj ulici pored stambenog prostora od 625 kvadratnih metara čine i pomoćni objekti, a svi se zajedno nalaze na placu većem od 33 ara, prenosi Tanjug.

Po početnoj ceni od 3,1 milion evra ponuđena je nekretnina u ulici Mihajila Mike Jankovića na teritoriji Savskog venca, dok je za 1,4 miliona evra ponuđena još jedna nekretnina u Maglajskoj na istoj beogradskoj opštini.

Pored Beograda državne nekretnine koje se prodaju nalaze se u Smederevskoj Palanci, Nišu, Leskovcu, Lebanu, Kikindi, Apatinu, Loznici, Paraćinu, Pirotu, Negotinu, Ražnju, Požarevcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Sokobanji i Preševu.

Pored stambenih i poslovnih prostora na prodaju su ponuđeni i pomoćni objekti i zemljište a najmanja početna cena je 5,8 hiljada evra za zemljište u opštini Ražanj.

Pismene ponude za ove nekretnine Republičkoj direkciji za imovinu mogu se dostaviti do 12. novembra, a javno otvaranje zakazano je za 14. novembar.

Tags
Back to top button