Kompanija Dm drogerie u Srbiji ostvarila promet od 15,6 milijardi dinara – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Kompanija Dm drogerie u Srbiji ostvarila promet od 15,6 milijardi dinara

Kompanija Dm drogerie market zaokružila je 16. godinu poslovanja u Srbiji sa rastom od 17,7 odsto i ostvarenim prometom od 15,6 milijardi dinara, saopšteno je.

Taj lanac nastavio je ekspanziju na domaćem tržištu i, sa novootvorenih devet drogerija, proširio prodajnu mrežu na 106 objekata u zemlji, čime je i broj zaposlenih premašio 1.100 ljudi, saopšteno je iz kompanije.

U otvaranje novih prodavnica i modernizaciju postojećih uloženo je više od 548 miliona dinara, a na nivou grupe, Dm drogerie markt je ostvario promet od 11,5 milijardi evra, a trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom koja broji 3.765 drogerija i više od 62.600 zaposlenih, navedeno je u saopštenju.

“U ovoj najizazovnijoj godini, kako za poslovnu zajednicu, tako i za čitavo naše društvo, pokazali smo da kao kompanija možemo da poslujemo stabilno i u nepredviđenim okolnostima. Najvažnije je što smo i u tim trenucima uspešno odgovorili na potrebe naših kupaca. Na nivou kompanije, veliku zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su pokazali izuzetnu požrtvovanost i predanost u vanrednim okolnostima. Iz dana u dan prilagođavali smo se izmenjenim uslovima rada i uspeli da, uz sve primenjene mere, Dm drogerije održimo bezbednim mestom za boravak kako zaposlenih, tako i kupaca”, poručila je direktorka Dm drogerie markt Srbija i Severna Makedonija Aleksandra Olivera Koriči.

Tags
Back to top button